Κεντρική Basket League ΑΕΚ Από 25 Ιουνίου και με μειωμένες τιμές τα διαρκείας της ΑΕΚ

Από 25 Ιουνίου και με μειωμένες τιμές τα διαρκείας της ΑΕΚ

aek eisitiria diarkeiaw

Στη διάθεση των φίλων της ΑΕΚ θα είναι από τις 25 Ιουνίου τα εισιτήρια διαρκείας για την επόμενη σεζόν. Η “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ με ανακοίνωση της ενημέρωσε για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, ενώ τόνισε ότι αυτά θα έχουν μειωμένες τιμές έως και 50%, τιμές.

Αναλυτικά:

“Η χρονιά ολοκληρώθηκε για τη «Βασίλισσα» με την αξιοσύνη, που διακρίνει τους δυνατούς.

Η μεθοδικότητα και η αύρα της ταινίας «1968», που αφηγείται την Ιστορία μας, συνέθεσαν τα συστατικά νίκης χάρη στα οποία στηρίχτηκε το εφετινό οικοδόμημα. Η παρουσία των οπαδών της ΑΕΚ προς την κατεύθυνση της κατάκτησης τροπαίων αποτέλεσε τον καταλύτη της προσπάθειας.

Ο κόσμος μας, όπως αποδείχθηκε και στη λαμπρή διοργάνωση του Φάιναλ Φορ του Basketball Champions League, αγκάλιασε τη «Βασίλισσα». Η ΑΓΑΠΗ, που από το 2014 κορυφώνεται πολυεπίπεδα, είναι η δύναμή μας για τα μελλούμενα, μόνο που πρέπει να γίνει διαρκής.

Το ευρωτρόπαιο και το Κύπελλο Ελλάδος 2018 είναι μόνον η αρχή της αναγεννησιακής πορείας μας.

Η ΑΕΚ Β.C. θέλοντας να επιβραβεύσει την ΑΓΑΠΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ των οπαδών της αποφάσισε να μειώσει τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας, σε όλους τους τομείς, σε κάποιες περιπτώσεις μέχρι και 50%.

Η ΑΕΚ Β.C. έκανε το καθήκον της. Έδωσε το στίγμα της, με διοργανώσεις και λοιπές δράσεις, αναβαθμίζοντας το προϊόν πανευρωπαϊκά, με τη «Βασίλισσα» να πρωταγωνιστεί εντός και εκτός παρκέ.

Έφτασε η ώρα ν’ ανταποκριθεί και ο κόσμος ακόμη περισσότερο στην αυτονόητη ανάγκη για σταθερή στήριξη της Πρωταθλήτριας Ευρώπης και Κυπελλούχου Ελλάδος.

Η ΑΕΚ B.C. ενημερώνει, λοιπόν, ότι τα εισιτήρια Διαρκείας της περιόδου 2018-2019 θα αρχίσουν να διατίθενται άμεσα και πιο συγκεκριμένα από τη Δευτέρα 25 Ιουνίου.

Τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθούν και οι λεπτομέρειες…

Συντονιστείτε…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…