Κεντρική Β' Εθνική Ανανέωσε με Παραπούρα ο Φίλιππος Βέροιας

Ανανέωσε με Παραπούρα ο Φίλιππος Βέροιας

Faidon Parapouras

Κάτοικος Βέροιας θα παραμείνει γι ακόμη μία χρονιά ο Φαίδωνας Παραπούρας, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Φίλιππο. Ο 31χρονος ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής και τη βοήθησε σημαντικά να πάρει την άνοδο στη Β΄Εθνική Κατηγορία.

Αναλυτικά:

“Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Φαίδωνα Παραπούρα για έναν ακόμα χρόνο. Ο 31χρονος shooting guard με καταγωγή από την Μελίκηήταν ο τρίτος σκόρερ της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας που μόλις ολοκληρώθηκε και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας, όχι μόνο ως αθλητής του ανδρικού τμήματος, αλλά και ως προπονητής σε κάποια από τα ηλικιακά τμήματα υποδομής των Ακαδημιών του συλλόγου.

Παραμένοντας αταλάντευτη στο πλάνο της διατήρησης του περσινού επιτυχημένου κορμού ως βασική της προτεραιότητα, η διοικούσα επιτροπή συνεχίζει πυρετωδώς τις επαφές της προς αυτήν την κατεύθυνση. Καλωσορίζουμε τον Φαίδωνα Παραπούρα και του ευχόμαστε ολόψυχα να έχει μια επιτυχημένη χρονιά σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …