Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Ανακοινώθηκε ο Κασελάκης!

Ανακοινώθηκε ο Κασελάκης!

leonidas kaselakis

Ύστερα από δύο χρόνια στη VTB League και την Αστάνα ο Λεωνίδας Κασελάκης επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Προμηθέα. Η ομάδα της Πάτρας ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Έλληνα φόργουορντ, που δυναμώνει ακόμη περισσότερο τον Προμηθέα ενόψει της νέας χρονιάς στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στο Basketball Champions League.

Αναλυτικά:

“H KAE Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την απόκτηση του Λεωνίδα Κασελάκη και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Συλλόγου.

Ο γεννημένος την 1η Ιουνίου 1990 στον Χολαργό Αττικής, ύψους 2.01, forward είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές Ελλάδας, κι έχει κατακτήσει το χρυσό στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την Εθνική Εφήβων (2008) και την Εθνική Νέων (2009), και το αργυρό με την Εθνική Εφήβων στο Παγκόσμιο (2009) και την Εθνική Νέων στο Πανευρωπαϊκό (2010). Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Νίκης Αμαρουσίου κι έχει αγωνιστεί σε Ηλυσιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Νέα Κηφισιά (όπου αναδείχθηκε πιο βελτιωμένος παίκτης στην Basket League to 2016) και Αστάνα, με την οποία αγωνίστηκε στην VTB League και στις εγχώριες διοργανώσεις, στο Καζακστάν, όπου κατέκτησε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο τόσο το 2017, όσο και το 2018).

Κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο 2017-18 ο Λεωνίδας Κασελάκης  αγωνίστηκε στην Αστάνα και κατέκτησε αήττητος το νταμπλ στο Καζακστάν. Στην δυνατή VTB United League είχε 11.3 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 2 ασίστ κατά μέσο όρο, αγωνιζόμενος 30 λεπτά ανά αγώνα και ήταν 1ος σε λεπτά συμμετοχής, 2ος ριμπάουντερ και 3ος σκόρερ της ομάδας του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…