Κεντρική Basket League Άρης Άφιξη Γουλιέλμου και συζητήσεις για τα… πάντα

Άφιξη Γουλιέλμου και συζητήσεις για τα… πάντα

goulielmos papageorgiou ioannidis

Διάφορα θέματα υπάρχουν στον Άρη, με οικονομικό και αγωνιστικό περιεχόμενο και αναμένονται επαφές κατά την διάρκεια της Τετάρτης. Με την παρουσία του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ, Δημήτρη Γουλιέλμου στη Θεσσαλονίκη θα γίνουν συζητήσεις για… όλα τα ζητήματα.

Αυτά, μεταξύ άλλων, αφορούν το απαγορευτικό των μεταγραφών και το τι προκύπτει -για την ώρα- σε αυτό το θέμα, γενικότερα υπάρχουν υποθέσεις οικονομικού χαρακτήρα όπως η αναζήτηση χορηγών ενώ εκκρεμεί και η απόφαση για την συμμετοχή της ομάδας στο Champions League. Προφανώς στον Άρη είναι θετικοί να δουν την ομάδα να αγωνίζεται στην Ευρώπη αλλά θα πρέπει να αναλυθεί η γενικότερη κατάσταση (οικονομική-αγωνιστική) για να γίνει αυτό.

Από εκεί και πέρα, οι Χάρης Παπαγεωργίου και Δημήτρης Γουλιέλμος αναμένεται να βρεθούν στην εκδήλωση του Α.Σ. η οποία θα γίνει προς τιμήν των αθλητών του Άρη που είχαν Πανελλήνιες διακρίσεις την φετινή σεζόν. Επιπλέον, τα στελέχη των “κιτρίνων” θα μιλήσουν σήμερα με τον Βαγγέλη Αγγέλου για θέματα που αφορούν την στελέχωση του ρόστερ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…