Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Βασικός λόγος της νίκης τα τρίποντα…”

“Βασικός λόγος της νίκης τα τρίποντα…”

aris likogiannis kostas papadakis kolossos rodou

Ο Κολοσσός πήρε το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Άρη και έτσι θα πάρει μέρος στα πλέι οφ. Ο Άρης Λυκογιάννης ανέφερε:

“Ήταν από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της αγωνιστικής, κρινόταν η τελευταία θέση στα πλέι οφ. Κάναμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι σε γενικές γραμμές. Τα επιθετικά ριμπάουντ ήταν το πρόβλημα του πρώτου ημιχρόνου και τα αρκετά αβίαστα λάθη το πρόβλημα του δεύτερου ημιχρόνου. Και στην άμυνα πάλεψαν τα παιδιά και επιθετικά είχαμε ψυχολογία μετά τη νίκη μας στα Τρίκαλα. Σουτάραμε με πάνω από 40% στα τρίποντα και αυτός είναι ο βασικός λόγος που κερδίσαμε.

Είναι μεγάλη επιτυχία για τον Κολοσσό που για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά βρίσκεται στα πλέι οφ, σε μια χρονιά που ήταν αρκετά δύσκολη, ξεκίνησε καταπληκτικά, αλλά ο β’ γύρος κύλησε με αρκετά θέματα, όμως κλείνουμε με καλή γεύση και αυτό είναι μια ανταμοιβή για όσα έχουν κάνει οι παίκτες. Θα παίξουμε δύο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, αλλά μοναδικός στόχος είναι να διασκεδάσουμε, να πάρουμε την συμμετοχή, να δώσουμε χρόνο σε όλους τους παίκτες και να τελειώσουμε όμορφα την σεζόν.

Συγχαρητήρια και στον Άρη για την προσπάθεια που έκανε και για το τελείωμα της σεζόν. Είναι μια ομάδα που βελτίωσε την εικόνα της, είναι ένα σωματείο που το χρειάζεται το ελληνικό πρωτάθλημα και εύχομαι την επόμενη χρονιά να είναι πιο δυνατός”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…