Κεντρική A2 Τσάμης: “Τι χρονιά, Θεέ μου”
A2

Τσάμης: “Τι χρονιά, Θεέ μου”

Ο Χολαργός πανηγύρισε την άνοδο στη Basket League, με τον Άγγελο Τσάμη να στέλνει το δικό του μήνυμα μέσω του λογαριασμού του στο instagram.

Ο πολύπειρος γκαρντ ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας, δηλώνοντας ευτυχισμένος που αποτελεί μέλος της ιστορίας της ομάδας.

“Τι χρονιά, Θεέ μου. Σ’ ευχαριστώ. Όμως, δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω την ομάδα του Χολαργού για το γεγονός που με έκανε μέλος της! Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους… Τη διοίκηση. Το προπονητικό σταφ (δεν τραβήξανε και λίγα με τον Κουφό και αυτοί), γυμναστές, φροντιστές, φυσιοθεραπευτές, γραμματειακή υποστήριξη της ομάδας, αλλά πάνω από όλους τους υπέροχους συμπαίκτες μου. Όλοι μας θυμόμαστε τι τραβήξαμε για να φτάσουμε εδώ! Από χαρές σε στενοχώριες και σχεδόν ένα ολόκληρο πρωτάθλημα υπό αμφισβήτηση, αλλά εμείς τα ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ! Ένα ευχαριστώ, επίσης σημαντικό, στην Γυναίκα μου που με στηρίζει πάντα, στην οικογένειά μου στην Αχαγιά και στη Ρόδο! Στους φίλους μου που με πιστεύουν και σε αυτούς τους καινούριους που θα με ακολουθήσουν… Η ιστορία του Χολαργού γράφεται σήμερα (χθες, 26/05) και θα διαβάζεται μετά από 30 χρόνια και εγώ θα ’μαι χαρούμενος και ευτυχισμένος που ήμουν στις σελίδες της! Σας ευχαριστώ όλους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Σοβαρά τώρα; Για ποιο ελληνικό μπάσκετ και ποια Α2 μιλάμε;

Τον καιρό της απόλυτης κατάρρευσης, η πανδημία ήρθε να δώσει λύση. ΝΑΙ, όπως το διαβάζετε.…