Κεντρική Ελλάδα Το NBA Basketball School Camp για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Το NBA Basketball School Camp για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

nba basketball school

Στην Ελλάδα θα διεξαχθεί για πρώτη φορά το ΝΒΑ Basketball School Camp Greece, το οποίο χει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους παίκτες, τους γονείς, τους προπονητές και τους οργανισμούς να κατανοήσουν καλύτερα τη διαδικασία της προόδου και της βελτίωσης των νεαρών αθλητών. Το πρόγραμμα θα αποτελείται από δύο περιόδους και συγκεκριμένα 02-06 Ιουλίου και 09-13 Ιουλίου και απευθύνεται σε νέους αθλητές, αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6-18 ετών.

Αναλυτικά:

“To NBA και η Fourteen Pro, μια εξειδικευμένη εταιρεία διαχείρισης αθλητικών project με έδρα τη Ελλάδα, ανακοινώνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα την έναρξη του NBA Basketball School Camp Greece, που θα πραγματοποιηθεί στο Deree – The American College of Greece στην Αθήνα.

“Είμαστε πολύ περήφανοι για τη συνεργασία μας, με το ΝΒΑ. Ως Πρεσβευτής του ΝΒΑ σκοπός μου είναι να παρακινήσω τους νέους να ασχοληθούν με το μπάσκετ και να τους εμπνεύσω να μάθουν, να παίξουν και να απολαύσουν το παιχνίδι. Ενισχύοντας την παρουσία του ΝΒΑ στην Ελλάδα και την Ευρώπη, βασική μου επιδίωξη είναι να χτιστούν οι απαραίτητες γέφυρες μέσω των δραστηριοτήτων μας για τη νέα γενιά αθλητών και φιλάθλων. Είναι τιμή μου να συμμετέχω στις προσπάθειες του ΝΒΑ για την ανάπτυξη του μπάσκετ διεθνώς και είμαι ενθουσιασμένος με την προοπτική του να εργαστώ για το σκοπό αυτό. Όραμά μας είναι να αναπτύξουμε το παιχνίδι, να εμφυσήσουμε στα νέα παιδιά μια νοοτροπία προσέγγισης προσανατολισμένη στο ΝΒΑ και να δημιουργήσουμε ισχυρούς δεσμούς μεταξύ του ΝΒΑ και των μελλοντικών γενιών αθλητών και φιλάθλων στην Ελλάδα”, δήλωσε ο Ευθύμης Ρεντζιάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Fourteen Prο.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την Fourteen Pro και που θα φέρουμε το πρόγραμμα του NBA Basketball School στην Αθήνα”, δήλωσε ο Neal Meyer, Vice President of Basketball Operations, Europe and Middle East. “Πρόκειται για μια μεγάλη ευκαιρία που θα εμπνεύσει τους νέους Έλληνες αθλητές να βρεθούν στο NBA Basketball School Camp και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στο μπάσκετ με έμπειρους προπονητές σε ένα μοναδικό περιβάλλον”.

Το πρόγραμμα του NBA Basketball School, έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους παίκτες, τους γονείς, τους προπονητές και τους οργανισμούς να κατανοήσουν καλύτερα τη διαδικασία της πρόοδού και της βελτίωσης των νεαρών αθλητών. Έχει αναπτυχθεί από την ελίτ ομάδα ανάπτυξης του NBA σε συνεργασία με ενεργούς και πρώην προπονητές NBA, πρώην παίκτες του ΝΒΑ και ειδικούς στην ανάπτυξη παικτών. Το πρόγραμμα παρέχει ασκήσεις εντός γηπέδου, ασκήσεις δύναμης και φυσικής κατάστασης, και εκπαίδευση μπάσκετ για νέους αθλητές ηλικίας 6-18 ετών, ενώ εφαρμόζεται από εγχώριους προπονητές που συνεργάζονται απευθείας με το εξειδικευμένο προσωπικό του ΝΒΑ ανά τον κόσμο.

Τον Απρίλιο του 2017, το NBA ξεκίνησε το NBA Basketball School, ένα δίκτυο προγραμμάτων ανάπτυξης μπάσκετ με δίδακτρα για αγόρια και κορίτσια εκτός των ΗΠΑ, ηλικίας 6-18 ετών. Τα NBA Basketball Schools ξεκίνησαν στη Βομβάη, το Νέο Δελχί, στη Πούνε και το Πουντζάμπ της Ινδίας.

Οι fans στην Ελλάδα μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες για το NBA στοNBA.com/Greece, τον επίσημο online προορισμό του πρωταθλήματος στην Ελλάδα, στο Facebook (NBA Hellas) και στο Twitter (@NBAHellas). Οι fans μπορούν επίσης να κάνουν λήψη της εφαρμογής NBA για ειδήσεις, ενημερώσεις, βαθμολογίες, στατιστικά, χρονοδιαγράμματα, βίντεο και πολλά άλλα.

Σχετικά με το NBA

Το NBA είναι μια παγκόσμια επιχείρηση sports and media business που χτίστηκε γύρω από τέσσερις επαγγελματικές αθλητικές διοργανώσεις: το ΝΒΑ, το WNBA, την NBA G League και την NBA 2K League, που ξεκίνησε τον Μάιο του 2018. Το NBA έχει δημιουργήσει μια σημαντική διεθνή παρουσία με παιχνίδια και προγράμματα μπάσκετ σε 215 χώρες και περιοχές, σε 50 γλώσσες, και διαθέτει εμπορεύματα προς πώληση σε περισσότερα από 125.000 καταστήματα σε 100 χώρες, σε έξι ηπείρους. Στις διοργανώσεις της NBA στην αρχή της σεζόν 2017-18 συμμετείχαν 108 διεθνείς παίκτες από ένα ρεκόρ 42 χωρών και περιοχών. Τα περιουσιακά στοιχεία της NBA Digital περιλαμβάνουν το NBA TV, το NBA.com, το NBA App και το NBA League Pass. Το NBA δημιούργησε μια από τις μεγαλύτερες κοινότητες κοινωνικών μέσων ενημέρωσης στον κόσμο, με 1,4 δισεκατομμύρια likes και followers παγκοσμίως σε όλες τις πλατφόρμες πρωταθλημάτων, ομάδων και παικτών. Μέσα από το NBA Cares, το πρωτάθλημα ασχολείται με σημαντικά κοινωνικά ζητήματα σε συνεργασία με διεθνώς αναγνωρισμένους οργανισμούς υποστήριξης της νεολαίας που υποστηρίζουν την εκπαίδευση, την ανάπτυξη της οικογένειας και της νεολαίας και ότι σχετίζεται με την υγεία.

Σχετικά με την Fourteen Pro

Η Fourteen Pro είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία διαχείρισης αθλητικών project με έδρα στην Ελλάδα. Εξειδικευόμαστε σε καινοτόμα project, προσθέτοντας την τεχνογνωσία μας σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, διαθέτοντας την καλύτερη ομάδα ανθρώπων και το καλύτερο δίκτυο για την επίτευξη στόχων μέσω μιας ξεχωριστής και επιτυχημένης διαδικασίας. Έχουμε τις δεξιότητες, το υπόβαθρο και τις γνώσεις για την επιτυχημένη και αποδοτική διαχείριση των project που θα αποδώσει το βέλτιστο αποτέλεσμα. Ένας από τους στόχους μας είναι να φέρνουμε στην Ελλάδα τα καλύτερα αναπτυξιακά προγράμματα παγκοσμίως για νέους αθλητές και αθλήτριες συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη του αθλητισμού και της προσέγγισης του από γονείς και νέα παιδιά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Παραδόθηκε η ΚΥΑ για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα

Παραδόθηκε η ΚΥΑ ταυτοποίησης κατόχων εισιτηρίων για τα γήπεδα. Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλ…