Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Θα δυναμώσει η ομάδα”

“Θα δυναμώσει η ομάδα”

giannis sfairopoulos

Ο Ολυμπιακός σ΄ακόμη ένα παιχνίδι παρατάχθηκε με πολλές απουσίες, αλλά δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, ενώ τόνισε ότι μόλις επιστρέψουν οι τραυματίες η ομάδα θα δυναμώσει.

Αναλυτικά:

“Σήμερα κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ αμυντικά και επιθετικά. Θέλαμε ένα τέτοιο παιχνίδι μετά τα πλέι οφ της EuroLeague. Η ομάδα είχε τον χρόνο να ξεκουραστεί και να δουλέψει. Φάνηκε στο γήπεδο μία φρεσκάδα και μία διαφορετική ταχύτητα παρόλο που είχαμε πάλι παίκτες που δεν ήταν μαζί μας λόγω τραυματισμών. Όταν μπουν οι τραυματίες, θα δυναμώσει η ομάδα για να επανέλθουμε στον αγωνιστικό ρυθμό που ήμασταν και θέλουμε να είμαστε”.

Για τον Γιώργο Μπόγρη που αγωνίζεται τραυματίας: “Ο Μπόγρης ξέρουμε ότι παίζει με πρόβλημα. Μπράβο του. Συγχαρητήρια στον ίδιο, αλλά και σε όλους τους παίκτες  που παίζουν με μικροπροβλήματα. Για εμένα είναι σημαντικό πως η ομάδα έπαιξε ομαδικά παρά τα προβλήματα. Ο ΠΑΟΚ είχε επτά συνεχόμενες νίκες και καλό ρυθμό. Δείξαμε πλουραλισμό αμυντικά κι επιθετικά. Είχαμε πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Αυτό δείχνει την πολυφωνία. Πήραμε διψήφιες διαφορές, αλλά είναι  λογικό να υπάρχουν στιγμές που εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος. Είχαμε τον έλεγχο. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν εκτός του Μπόγρη, δεν έχουν κάτι σημαντικό. Οι υπόλοιποι ακολουθούν το πρόγραμμα θεραπείας τους. Δεν ξέρω πότε θα μπουν. Ο χρόνος κυλάει υπέρ τους, θα μπουν και θα ενισχύσουν την ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…