Κεντρική Basket League Άρης “Σοβαροί οι άνθρωποι του Άρη, βρήκαμε λύση…”

“Σοβαροί οι άνθρωποι του Άρη, βρήκαμε λύση…”

asimtsak

Για τον Άρη, για την νέα διοικητική κατάσταση που υπάρχει στην ΚΑΕ αλλά και για το θέμα των οφειλομένων μίλησε ο Βασίλης Σίμτσακ ο οποίος μέχρι την περασμένη σεζόν ανήκε στους “κίτρινους”. Συγκεκριμένα ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Arena”:

Για τη νίκη επί του Πανιωνίου: “Δεν περίμενε κανείς να δει θέαμα στο γήπεδο. Ο Άρης έπρεπε να κέρδισε… ε 1-0 στις καθυστερήσεις! Τώρα πλέον η κατηγορία σώθηκε και οι υπεύθυνοι πρέπει να κάτσουν να σκεφτούν για την επόμενη μέρα του συλλόγου”.

Για το αν η επένδυση του Αγγελόπουλου στην ΑΕΚ έχει κοινά σημεία με αυτήν του Λάσκαρη στον Άρη: “Είναι δύο διαφορετικές επενδύσεις. Ο κ.Αγγελόπουλος έχει σπαταλήσει πολλά χρήματα. Φέτος, όμως του ήρθαν δύο πολύ σημαντικά τρόπαια. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Στον Άρη τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά. Είχαμε μία σύντομη αναλαμπή με κάποια χρήματα. Πιστεύω ότι με την διαχείριση που έγινε η ομάδα πήγε καλά. Πρέπει να πούμε ότι η ΑΕΚ πήρε Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ με παίκτες που πήρε από τον Άρη”.

Για την κριτική που δέχθηκε η τότε ομάδα του Άρη: “Το θέμα είναι ότι την δεδομένη στιγμή η ομάδα είχε προβλήματα. Τα παιδιά πάλεψαν υπό αντίξοες συνθήκες. Δεν ξέρω αν θα άντεχαν πολλοί παίκτες σε αυτές τις συνθήκες. Κι εμείς περάσαμε τότε δύσκολα στον Άρη. Ο κόσμος της ομάδας είναι αυστηρός, και οι παίκτες που θα φορούν την φανέλα τους πρέπει να αντέχουν το βάρος”.

Για την νέα διοικητική εποχή στον Άρη και τις “ανοιχτές” οικονομικές υποθέσεις που έχει ο ίδιος με την ΚΑΕ: “Είμαι πολύ αισιόδοξος. Το πρώτο τηλέφωνο που έγινε από τον Άρη μετά από έναν χρόνο, έγινε από τη νέα διοίκηση. Είναι σοβαροί άνθρωποι, με πλησίασαν και βρήκαμε μία πολύ καλή λύση. Πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη στην διοίκηση από τους φιλάθλους του Άρη. Με υπομονή, ειλικρίνεια και σωστή διαχείριση θα πρέπει να ενημερώσουν τον κόσμο για το τι συμβαίνει για να μπορεί να του ζητήσει να κάνει και υπομονή”.

Για την κίνηση του Δημήτρη Πρίφτη να δώσει μέρος των χρημάτων που του χρωστά ο Άρης στον Βαγγέλη Βουρτζούμη που έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας: “Τον ξέρω πολύ καλά τον κόουτς. Δεν θέλει να πω πολλά πράγματα, γιατί θα με πάρει τηλέφωνο και θα μου κάνει παρατήρηση. Έχει μεγάλη αγάπη για τον Άρη και τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω από αυτήν”.

Για το αν αδικήθηκε ο Πρίφτης στην θητεία του στον Άρη: “Το να βρίζει κάποιος τον Πρίφτη, όχι μόνο εμένα αλλά και τα παιδιά που τότε παίζαμε στον Άρη, μας πείσμωνε. Θέλαμε μέσα από τους αγώνες να δείξουμε ότι αυτός ο άνθρωπος έβαλε την ομάδα, πάνω από τον εαυτό του. Δεν έψαχνε δικαιολογίες ποτέ. Και στο τέλος τα κατάφερε. Ο χαρακτήρας του προπονητή είχε περάσει και μέσα στην ομάδα. Ό,τι και να συνέβαινε το κρατούσαμε στα αποδυτήρια. Το πιο εύκολο είναι να βρεις δικαιολογίες. Τα βάλαμε στην άκρη όλα και θέλαμε να κάνουμε υπερήφανους τον κόσμο και τον προπονητή μας. Δεν αξίζει στην ομάδα του Άρη να ψάχνει κάποιος αθλητής δικαιολογίες. Εμάς μας βάραιναν πολλά πράγματα, αλλά ήμασταν υποχρεωμένοι να κάνουμε τον κόσμο του Άρη να χαμογελά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…