Κεντρική Basket League ΑΕΚ Σι: “Πάντα ευγνώμων στην ΑΕΚ”

Σι: “Πάντα ευγνώμων στην ΑΕΚ”

amara sy monaco

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την ΑΕΚ ο Αμάρα Σι, ο οποίος θα συμμετάσχει στο Final Four του Basketball Champions League με τη Μονακό. Ο πρώην παίκτης της Ένωσης μίλησε στο επίσημο σάιτ των “κιτρινόμαυρων” και ανέφερε πως θα είναι για πάντα ευγνώμων στη “Βασίλισσα”.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

  • Πως νιώθεις επιστρέφοντας για ακόμα μία φορά στην Ελλάδα;

“Είμαι χαρούμενος. Είχα επιστρέψει και πέρσι για τη φάση των “32” όπου παίξαμε με την ΑΕΚ. Ήταν όμορφη εμπειρία για εμένα να επιστρέφω στην Ελλάδα γιατί θυμάμαι όσα έζησα εδώ. Ήταν μία χρονιά που με γέμισε με πολλές όμορφες αναμνήσεις. Δεν ξεχνάω την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιουργούσαν οι φίλοι της ομάδας. Κέρδισα πολλά και θα είμαι πάντα ευγνώμων στην ΑΕΚ“.

  • Είσαι έτοιμος για τον ημιτελικό με τη Λούντβιγκσμπουργκ;

“Φυσικά και είμαι έτοιμος να παίξω απέναντι στη Λούντβιγκσμπουργκ. Όλοι ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολη η αποστολή μας γιατί είναι ένα νοκ άουτ παιχνίδι. Υπάρχει μόνο μία ευκαιρία να προκριθείς στον τελικό και οι δύο ομάδες θα δώσουν τα πάντα για να διεκδικήσουν το τρόπαιο μέχρι τέλους. Θα είναι μία υπέροχη στιγμή για όποιον τη ζήσει”.

  • Έχεις κάποια προτίμηση σε περίπτωση που προκριθείτε στον τελικό;

“Θα είναι δύσκολο να παίξουμε απέναντι στην ΑΕΚ, γιατί θα παίζει στην έδρα της και σίγουρα ο κόσμος θα δημιουργήσει απίστευτη ατμόσφαιρα. Θα είναι εξαιρετικά δύσκολο, όμως γιατί όχι; Θα είναι μία υπέροχη εμπειρία να αγωνίζεσαι μπροστά σε ένα γεμάτο “Νίκος Γκάλης” με 20 χιλιάδες φιλάθλους. Τελικά τώρα που το ξανασκέφτομαι θα επιλέξω… ΑΕΚ (γέλια)”.

  •  Φαντάζομαι ότι γνωρίζεις την αγάπη που έχουν οι φίλοι της ΑΕΚ στο πρόσωπο σου, σωστά;

“Φυσικά όπως ξέρουν κι αυτοί ότι τους έχω στην καρδιά μου. Όταν έπαιξα εδώ το 2007-8 μου έδωσαν πολλή αγάπη και συνήθιζαν να τραγουδάνε συνθήματα για εμένα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Πάντα προσπαθούσαν να μου δίνουν ώθηση και να με στηρίζουν για να γίνω καλύτερος. Όλα αυτά θα τα θυμάμαι για πάντα”.

  • Τι σου λείπει από την Ελλάδα;

“Η ατμόσφαιρα και το πάθος που έχετε. Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ αγαπάνε τόσο την ομάδα τους που δεν είναι μόνο μπασκετικοί ή ποδοσφαιρικοί. Θα πάνε να δουν την ομάδα τους σε κάθε άθλημα γιατί θέλουν να στηρίξουν το κλαμπ που το νιώθουν σαν οικογένεια τους. Αυτό μου λείπει πολύ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…