Κεντρική Basket League ΑΕΚ Σακότα: “Θα γίνει μεγάλη μάχη αύριο”

Σακότα: “Θα γίνει μεγάλη μάχη αύριο”

sakota 1

Ο Ντράγκαν Σάκοτα αναφέρθηκε στον μεγάλο τελικό με την Μονακό, ενώ μίλησε και για την ψυχολογία των παικτών ενόψει του παιχνιδιού που έρχεται.

Πιο αναλυτικά όσα είπε: “Νιώθουμε πολύ χαρούμενοι που περάσαμε στον τελικό. Είναι ένας από τους στόχους μας. Ο τρόπος που το πετύχαμε ήταν σημαντικό. Πολύ καλή ομάδα η Μούρθια. Νίκησαν πολλές ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα και η Βαλένθια. Τους σεβαστήκαμε πολύ. Πολύ ποιοτικούς παίκτες έχει η Μονακό. Πιστεύω έχουμε καλή ψυχολογία. Θα πρέπει να διαβάσουμε τον αντίπαλο και να καταλάβουμε ότι είναι ακόμα καλύτερη από τη Μούρθια, η Μονακό. Έχει παίκτες με μεγάλη εμπειρία, που έχουν παίξει μεγάλα παιχνίδια. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα γίνει μεγάλη μάχη αύριο.”

Για την προετοιμασία για τον τελικό: “Προφανώς είχαμε πολύ χρόνο για να προετοιμαστούμε για τη Μούρθια και σε επίπεδο λεπτομερειών, κάτι που δεν μπορεί να γίνει τόσο καλά με τη Μονακό.

Η μεγαλύτερη δουλειά υπάρχει στους σκάουτερ και στους βοηθούς προπονητές, γιατί δουλεύουν μέχρι αργά. Νομίζω δεν είναι εύκολο να προετοιμαστείς τόσο πολύ, αλλά όπως είπε ο Ντούσαν, συνηθίζεις την ατμόσφαιρα. Θα είμαστε πιο έτοιμοι. Μπορούμε να ανταποκριθούμε καλύτερα”

Για την διαχείριση των συναισθημάτων: “Δεν ήταν τόσο δύσκολο για εμένα, έχω δει πολλά στην καριέρα μου. Αλλά τα περισσότερα παιδιά πρώτη φορά έπαιξαν σε τέτοια διοργάνωση και υπάρχει μια δυσκολία στην διαχείριση των συναισθημάτων.

Όταν βλέπεις τις προσδοκίες που υπάρχουν. Οι οπαδοί ήταν φανταστικοί και μας υποστήριξαν εντυπωσιακά. Ξέραμε ότι και όταν δεν παίζαμε καλά, είχαμε δύναμη από αυτούς. Δεν ήταν τόσο δύσκολο. Θα είναι πιο εύκολο για εμένα να κοουτσάρω”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες της ΑΕΚ

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έδωσε λύση στην ΑΕΚ, επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες. Οι παίκ…