Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Ρεαλιστικά, δεν εξαρτάται από εμάς να κερδίσουμε ένα παιχνίδι”

“Ρεαλιστικά, δεν εξαρτάται από εμάς να κερδίσουμε ένα παιχνίδι”

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του Παναθηναϊκού, τονίζοντας ότι δεν εξαρτάται από τον Δικέφαλο του Βορρά να κερδίσει ένα παιχνίδι στην ημιτελική σειρά.

“Απόλυτα δίκαιη η νίκη του Παναθηναϊκού, κυριάρχησε από την αρχή με τον επιθετικό ρυθμό που είχε σε άμυνα και επίθεση. Μας δυσκόλεψε πάρα πολύ να αναπτύξουμε τις επιθέσεις μας. Στην επίθεση, έτρεξε με μεγάλη ταχύτητα τα παιχνίδια του. Ειδικά στο πρώτο μέρος είδαμε τη ρεαλιστική διαφορά επιπέδου των δύο ομάδων. Αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα όταν ο Παναθηναϊκός έχει συγκέντρωση και ένα παιχνίδι την εβδομάδα. Μετά το πρώτο μέρος, προσπαθήσαμε να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις και τον ρυθμό του αγώνα. Θέλαμε να διαχειριστούμε καλύτερα τις επιθέσεις μας. Κάναμε καλή εμφάνιση μετά την ανάπαυλα. Έχω πει ότι μπορούμε να κερδίσουμε πάρα πολλά από αυτή τη σειρά. Σήμερα πήραμε κάποια πράγματα, τα οποία θα επιχειρήσουμε να διορθώσουμε στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς”, τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

Ρεαλιστικά, δεν εξαρτάται από εμάς να κερδίσουμε ένα παιχνίδι. Έχουμε διάθεση να το κάνουμε όμως. Η διαφορά των δύο πρώτων ομάδων από τις υπόλοιπες είναι μεγάλη, είναι ουτοπικό να πούμε ότι έχει κλείσει η ψαλίδα. Όταν συγκεντρώνονται για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι, η διαφορά είναι μεγάλη. Από μέρους μας, έχουμε χαρακτήρα και προσωπικότητα”.

Για το δεύτερο παιχνίδι: “Μεσολαβεί μια μέρα, δεν μπορούμε να αλλάξουμε πάρα πολλά. Νομίζω θα είμαστε λίγο πιο προσαρμοσμένοι στην πραγματικότητα και δεν θα αιφνιδιαστούμε από την επιθετική άμυνα του Παναθηναϊκού στην αρχή. Επαναλαμβάνω πως η ενέργεια, η ταχύτητα και η ποιότητα είναι δεδομένα για τις ομάδες. Δεν μπορούμε να κάνουμε μαγικά. Τα παιδιά πάλεψαν στο δεύτερο μέρος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Τα καλύτερα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ – Κολοσσός Ρόδου [vid]

Στο έκτο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας του ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Κολοσσού, ενώ είχε στ…