Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Να ξαναβρούμε την χημεία μας”

“Να ξαναβρούμε την χημεία μας”

giannis sfairopoulos

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να προκριθεί στο Final Four της Ευρωλίγκα και τώρα θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα, για να μην τελειώσει τη σεζόν χωρίς τρόπαιο. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε ότι ελπίζει να είναι όλοι υγιείς και η ομάδα να ξανά βρει τη χημεία της. Από την πλευρά του ο Βασίλης Σπανούλης ανέφερε ότι πάνε να κερδίσουν τον στόχο, που κυνηγούν.

Αναλυτικά:

Γιάννης Σφαιρόπουλος: “Έχουμε μια σειρά ημιτελικών με μια ομάδα που έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων. Ο Προμηθέας έδειξε δίκαια ότι τερμάτισε τρίτος. Είναι ομάδα που λειτουργεί πάρα πολύ ωραία και τέτοιες ομάδες χρειάζονται στο ελληνικό μπάσκετ. Δίνουμε έμφαση σε αυτή τη σειρά.

Πρέπει να ξεπεράσουμε τους τραυματισμούς και να ξαναβρούμε τη χημεία μας. Εδώ και ένα μήνα προσπαθούμε να συνέλθουμε απ’ όλους τους τραυματισμούς και την αλλαγή ρόλων και χημείας που είχαμε. Ευελπιστώ ότι την κατάλληλη στιγμή θα είμαστε όλοι έτοιμοι”.

Βασίλης Σπανούλης: “Εμείς πάμε να διεκδικήσουμε το στόχο που κυνηγάμε και εύχομαι ο κόσμος να δει ωραία παιχνίδια και να κερδίσει ο καλύτερος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…