Κεντρική Α1 Άρης “Να είναι ήσυχος και ήρεμος ο κόσμος του Άρη…”

“Να είναι ήσυχος και ήρεμος ο κόσμος του Άρη…”

Για θέματα του Άρη μίλησε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Δημήτρης Γουλιέλμος. Συγκεκριμένα ο τελευταίος μιλώντας στο “Υellow Radio”, ανέφερε:

Για την ομάδα των “κιτρίνων” και την διευθέτηση υποχρεώσεων: “Ο κόσμος του Άρη θα πρέπει να είναι ήρεμος και ήσυχος, εμείς χαλάσαμε τα σπίτια μας, τις οικογένειες μας και τις δουλειές μας για να βοηθήσουμε τον Άρη. Σε πρώτο βαθμό το πετύχαμε, οπότε πιστεύω ότι πρέπει να μας δείξει εμπιστοσύνη”.

Για το πότε θα μιλήσει και θα ανοίξει τα χαρτιά του: “Εάν η στρατηγική του Άρη χρειάζεται και επικοινωνία θα γίνει, όχι όμως μόνο λόγια χωρίς έργα. Όταν θα έχουμε κάτι νεότερο θα το επικοινωνήσουμε”.

Για τις επαφές που είχε με τον Βαγγέλη Αγγέλου: “Συζητάμε με τον κόουτς, είμαστε όμως ακόμη σε αρχικό στάδιο, δεν θα είναι εύκολη η εξίσωση…”.

Για την συμμετοχή του Άρη σε ευρωπαϊκή διοργάνωση: “Είναι νωρίς για να το συζητήσουμε, όταν έχεις χρέη 5.000.000 ευρώ λογικό είναι να προηγούνται πολλά άλλα θέματα από την συμμετοχή της ομάδας στις ευρωπαικές διοργανώσεις, και μην ξεχνάτε, τα πάντα είναι συνδεδεμένα με το οικονομικό. Όταν θα λυθούν κάποια πράγματα θα μπορούμε να το συζητήσουμε”.

Load More Related Articles
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Πλήγμα με Μπολ… (pic)

H ατυχία χτύπησε ξανά τους Λέικερς… Το τελευταίο διάστημα υπήρχε το μεγάλο πρόβλημα …