Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Mπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα”

“Mπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα”

paok goss

Η αποστολή του ΠΑΟΚ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και ο Φιλ Γκος μίλησε για την πρόκριση του “Δικεφάλου” απέναντι στην ΑΕΚ. Συγκεκριμένα είπε:

Ίσως η ΑΕΚ να είναι καλύτερη στα χαρτιά αλλά αποδείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι αγωνιστικά. Κάναμε αρκετές αλλαγές κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Με τον καιρό βγήκε η ταυτότητα του καθενός, ο κάθε παίκτης βρήκε τον ρόλο του στην ομάδα και είναι πολύ σημαντικό αυτό που πετύχαμε. Οι προπονητές μας έκαναν εξαιρετική δουλειά από πλευράς στρατηγικής. Ξέραμε ακριβώς τι να κάνουμε σε άμυνα και επίθεση και έτσι ήρθε το αποτέλεσμα”.

Για τα ημιτελικά: “Η πίεση είναι στον Παναθηναϊκό. Δεν είμαστε ομάδα επιπέδου Euroleague. Αυτοί είναι που πρέπει να υπερασπιστούμε τον τίτλο. Κανείς δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις από εμάς εκτός από εμάς τους ίδιους. Έχουμε κάνει 12/13 νίκες, μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα… Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί και να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς θα αγωνιστούμε για το καλύτερο. Παίζουμε πολύ καλά και συγκεντρωμένα. Κάνουμε λάθη νοοτροπίας που πρέπει να διορθώσουμε. Παρά το ότι έχουμε φτάσει στο πικ της απόδοσης μας, υπάρχουν ακόμα όμως περιθώρια βελτίωσης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…