Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Μείναμε στο ματς ως το 33′, να πάρουμε την τρίτη θέση…”

“Μείναμε στο ματς ως το 33′, να πάρουμε την τρίτη θέση…”

jones

Για την ήττα από τον Παναθηναϊκό αλλά και για τους μικρούς τελικούς που έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ μίλησε ο Λάκι Τζόουνς. Συγκεκριμένα ο Αμερικανός τόνισε:

Για τον αγώνα με τους “πράσινους” και την εξαιρετική εμφάνιση του Καλάθη: “Από ένα σημείο και μετά δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε. Ο Καλάθης είναι από τους καλύτερους πόιντ γκαρντ στην Ευρώπη, έβαλε τα σουτ και βοήθησε την ομάδα του”.

Για το τι “έδειξε” στον ΠΑΟΚ η σειρά των αγώνων με Παναθηναικό: “Αν έχεις αυτοπεποίθηση, μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός”.

Για την απόδοση του “Δικεφάλου”: Ποτέ δεν μπορείς να είσαι ικανοποιημένος όταν χάνεις αλλά ο Παναθηναικός είναι ομάδα Euroleague. Μείναμε στο ματς ως το 33′, όμως το ότι αυτό δεν συνεχίστηκε ως το τέλος, αυτό είναι κάτι που δεν μας ικανοποιεί”.

Για τους μικρούς τελικούς και την πιθανότητά απέναντι στον ΠΑΟΚ  να βρεθεί ο Προμηθέας: “Επαιξε πέρυσι εκεί, επίσης είναι μια ομάδα που χάσαμε φέτος δύο φορές. Οπότε αυτά είναι αρκετά για να μου δώσουν κίνητρο προσωπικά και είναι σημαντικό να κατακτήσουμε την τρίτη θέση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…