Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Εξαιρετικοί στο δεύτερο ημίχρονο, βοήθησε ο Αντετοκούνμπο”

“Εξαιρετικοί στο δεύτερο ημίχρονο, βοήθησε ο Αντετοκούνμπο”

pasqual

Ο Παναθηναϊκός “πάτησε” γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο και τελικά πήρε το “διπλό” απέναντι στον ΠΑΟΚ με διαφορά 16 πόντων (72-88). Ο Τσάβι Πασκουάλ δήλωσε:

“Μπράβο στον ΠΑΟΚ γι’ αυτή την σεζόν. Ο ΠΑΟΚ έκανε εξαιρετική δουλειά φέτος, αξίζει τον σεβασμό. Επαιξε καλύτερα από εμάς τα πρώτα 10 λεπτά. Δεν μας επέτρεψε να οργανώσουμε καλά την επίθεσή μας λόγω της κακής λειτουργίας μας αλλά και της καλής δουλειάς του ΠΑΟΚ. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερη άμυνα, είχαμε σχεδόν 20 λεπτά εξαιρετικού μπάσκετ. Αυτός ήταν και ο λόγος που κερδίσαμε και τώρα είμαστε στους τελικούς”.

Για τα πολλά εύστοχα σουτ στο δεύτερο ημίχρονο: “Δεν ήταν βάσει του πλάνου μας. Οταν ο αντίπαλος σου δίνει τα ελεύθερα σουτ, αυτό θα το πάρεις. Ετσι κάναμε και εμείς. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε τα ποσοστά μας και φτάσαμε σε έναν μεγάλο αριθμό τριπόντων”.

Για τον Αντετοκούνμπο: “Ο Θανάσης ήταν από τα βασικά στοιχεία που άλλαξε την εικόνα του αγώνα. Επαιξε με ενέργεια και αυτό μας βοήθησε”.

Για την πρόκριση στην τελικό: “Εγω σεβασμό για τον Προμηθέα. Παίζουν τώρα (σ.σ. με τον Ολυμπιακό) και δεν θέλω να πω κάτι”.

Για τον Χαραλαμπόπουλο: “Δεν μιλάω για παίκτες ξεχωριστά, πολύ περισσότερο για έναν νεαρό παίκτη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…