Κεντρική Γ' Εθνική “Είς το επανιδείν”

“Είς το επανιδείν”

Θανάσης Λιόνας ύστερα από ενάμισι χρόνο στην Αχαγιά αποτελεί παρελθόν, καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν να μην συνεχίσουν μαζί τη νέα χρονιά. Ο Έλληνας τεχνικός σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ευχαρίστησε τους πάντες για τις στιγμές, που περάσαν μαζί, και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξανά συνεργαστούν στο μέλλον.

Αναλυτικά:

“Μια πολύ πετυχημένη και με πολλές διακρίσεις συνεργασία τελείωσε με αποφάσεις από κοινού. Οι 29 νίκες στα 41 ματς (70% επιτυχία) και τις δύο σεζόν, η διεκδίκηση της απευθείας ανόδου μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές, η κατάληψη της 4ης θέσης και τέλος η συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου από μία ομάδα στη δεύτερη συμμετοχή της στις εθνικές κατηγορίες είναι σημαντικά, μπασκετικά επιτεύγματα.

Το πιο σημαντικό όμως, επίτευγμα για μένα προσωπικά είναι ότι βοήθησα μία πόλη να εδραιωθεί με γερά θεμέλια στον εθνικό, μπασκετικό χάρτη. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, Τάσο Αναγνωστόπουλο, τον Σπύρο Ταρνάρη, τον Ηλία Οικονομόπουλο που ήταν πιο κοντά μας, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης που με εμπιστεύτηκαν και με στήριξαν σε αυτήν την πορεία. Ευχαριστώ επίσης, τους συνεργάτες μου, τον Μιχάλη Δελάρτα, Δημήτρη Μητρόπουλο, τον γυμναστή Φώτη Κακαλή, τον φροντιστή Θανάση Παναγόπουλο, την υπεύθυνη τύπου, Έφη Χρυσανθοπούλου και τον γενικό αρχηγό Χρήστο Γεωργιόπουλο. Όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε δύο πολύ απαιτητικές σεζόν, όπως εξελίχθησαν.

Τελευταία αφήνω τους πρωταγωνιστές, τους παίκτες που συνεργαστήκαμε τις δύο αυτές περιόδους. Τους ευχαριστώ για τη συνεργασία τους και τους εύχομαι καλή συνέχεια. Εις το επανιδείν!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Στο Δίον Κυπαρισσίας ο Βασίλης Μίχος

Στο Δίον Κυπαρισσίας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βασίλης Μίχος. Ο έμπειρος σέντερ θα κα…