Κεντρική Basket League Κύμη “Είμαι γεμάτος, αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησα”

“Είμαι γεμάτος, αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησα”

kymi rethymno barlos

Ο Νίκος Μπάρλος αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του και το παιχνίδι της Κύμης με τον Ολυμπιακό ήταν το τελευταίο γι αυτόν. Ο παίκτης της Κύμης σημείωσε μετά το ματς ότι τελειώνει την μπασκετική του καριέρα γεμάτος και σταμάτησε γιατί έχει τεράστιο κίνητρο να ασχοληθεί με κάτι καινούριο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΤ:

“Κρατάω πάρα πολλά. Το πιο ωραίο όμως είναι πως έχω αδερφικούς φίλους στον χώρο. Έστω κι ερασιτεχνικά, ο αθλητισμός είναι κομμάτι της ζωής όλης της οικογένειάς μου. Ο πιο σημαντικός λόγος που σταμάτησα είναι ότι έχω τεράστιο κίνητρο για κάτι καινούργιο.

Αυτό που έχω πει είναι ότι είμαι πραγματικά γεμάτος. Η απόφασή μου είναι συνειδητή, την πήρα πρόσφατα. Είμαι πολύ γεμάτος από τη σεζόν που κάναμε με την Κύμη. Παλέψαμε όλοι μαζί. Ωραία πράγματα. Όταν ήρθα εγώ, υπήρχε ηρεμία στην ομάδα παρά το 0-4. Υπήρχε μία κακή ήττα με τον ΓΣΛ Φάρο, αλλά η συνέχεια ήταν αυτή η πορεία που είδαμε.

Για την σχέση του με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο: “Με τον κόουτς Σφαιρόπουλο είχα συνεργαστεί και μας δένει δυνατή φιλία. Τον εκτιμώ απεριόριστα σαν άνθρωπο. Η χρονιά εκείνη (σ.σ. 2005/2006) ήταν πολύ συναισθηματική, είχαμε κάνει υπέρβαση. Από εκείνη τη χρονιά είμαστε όλοι φίλοι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…