Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Δεν υπάρχει Ευρωλίγκα χωρίς τον Παναθηναϊκό”

“Δεν υπάρχει Ευρωλίγκα χωρίς τον Παναθηναϊκό”

Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στα ημιτελικά της Basket League, καθώς κέρδισε στη Ρόδο τον Κολοσσό. Μετά το ματς ο Τσάβι Πασκουάλ ρωτήθηκε για το νέο επεισόδιο στην κόντρα Ευρωλίγκα και Δημήτρη Γιαννακόπουλου και τόνισε ότι δεν υπάρχει Ευρωλίγκα χωρίς τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

“Μου προκαλεί μεγάλη έκπληξη η τοποθέτηση καθώς αν δεν κάνω λάθος υπήρχε μια συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές μέχρι να ολοκληρωθεί το Final Four. Αν δεν κάνω λάθος είχε συμφωνηθεί να μην μιλήσουν στα media και να καθίσουν πριβέ μετά το τέλος του Final Four ώστε να βρουν τη λύση.  Επίσης, αν δεν κάνω λάθος ο Μάνος είναι στο Βελιγράδι και όχι μαζί μου εδώ με την ομάδα (σ.σ. Ρόδο) προκειμένου να μιλήσει γι’ αυτά τα θέματα. Αυτός είναι ο λόγος που εξεπλάγην από αυτά που ειπώθηκαν. Η γνώμη μου είναι πως όταν υπάρχουν τέτοια ζητήματα δεν ωφελεί να μιλάς δημόσια στα media αλλά να κάθεσαι ήσυχα να βρίσκεις τη λύση. Δεν ωφελεί καμία διαπραγμάτευση για τη λύση ενός προβλήματος η δημόσια τοποθέτηση στα media.

Εδώ, θέλω να εκφράσω την θέση και την ευχή μου να βοηθήσουν πραγματικά τα κλαμπ να λήξει αυτή η διαμάχη. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα ιδρυτικό μέλος της Euroleague και αυτό πρέπει να το θυμόμαστε όλοι. Επίσης, θέλω να εκφράσω την αγάπη, την στήριξη και την περηφάνια που δουλεύω σε αυτό το κλαμπ του οποίου ηγείται η οικογένεια Γιαννακόπουλου και τώρα ο Δημήτρης. Είναι μια οικογένεια που έχει προσφέρει τόσα πολλά στο μπάσκετ στο παρελθόν και συνεχίζει να το κάνει στο παρόν και το μέλλον καταβάλλοντας τεράστια προσπάθεια. Αγαπώ την ομάδα του Παναθηναϊκού και θέλω να είμαι εδώ και στο μέλλον. Ξαναλέω είμαι πολύ περήφανος για αυτά που προσφέρει ο Δημήτρης και αυτά που έχει δώσει όλα αυτά τα χρόνια στο μπάσκετ η οικογένεια του.

Ξέρω πως δεν είμαι εγώ αυτός που θα πει στα κλαμπ και στη διοργάνωση τι θα κάνουν αλλά όλοι ξέρουν ποιος είμαι. Είμαι ένας άνθρωπος που σέβεται, υπηρετεί το μπάσκετ, δεν έχει προκαλέσει ποτέ  και έχει το θάρρος της γνώμης του. Και σας λέω ξανά είμαι πολύ περήφανος που είμαι προπονητής του Παναθηναϊκού. Euroleague χωρίς τον Παναθηναϊκό δεν γίνεται και ο Παναθηναϊκός πρέπει να αγωνίζεται εδώ, και αυτή ξέρω πως ήταν και η βούληση του κλαμπ αν δεν κάνω λάθος και για αυτό δεν ειπώθηκε τίποτα μετά την μεταξύ τους επικοινωνία πριν από λίγο καιρό. Γι’ αυτό μου προκάλεσε έκπληξη αυτό που συνέβη στο Βελιγράδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

ΕΕΑ: Απόρριψη για ΚΑΕ Ηρακλής, αποδοχή για ΑΕΚ

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) δεν χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στη ΚΑΕ Η…