Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Δεν ξέρω αν θα είναι αυτά τα 2 τελευταία μου ματς στην Ευρώπη”

“Δεν ξέρω αν θα είναι αυτά τα 2 τελευταία μου ματς στην Ευρώπη”

real madrid doncic estudiantes

Ο Λούκα Ντόντσιτς είναι ο κορυφαίος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και τη βοήθησε σημαντικά για να φτάσει στο Final Four της Ευρωλίγκα. Ο Σλοβένος γκαρντ μίλησε στη συνέντευξη τύπου της τελικής φάσης και όπως τόνισε δεν ξέρει αν αυτά τα παιχνίδια θα είναι τα τελευταία του στην Ευρώπη.

Αναλυτικά:

“Είναι όμορφα να είμαι εδώ. Ήταν δύσκολη χρονιά, κάθε ομάδα μπορούσε να νικήσει. Η σεζόν μας ήταν υπέροχη και δύσκολη. Η ΤΣΣΚΑ τερμάτισε στην 1η θέση. Πρέπει να παίξουμε τέλεια για να νικήσουμε».Χαίρομαι που θα παίξουμε στο Βελιγράδι”.

Για το πόσο σημαντικό είναι να κατακτήσει την Euroleague, μετά το Eurobasket: “Θα ήταν υπέροχο! Μετά το Eurobasket, ακολούθησε μια ωραία χρονιά και τώρα είμαστε εδώ, έτοιμοι να νικήσουμε”.

Για το πως χειρίζεται την πίεση: “Είναι δύσκολο, αλλά στο τέλος ξεχνάς τα πάντα όταν μπαίνεις στο παρκέ και το απολαμβάνεις”.

Για το ότι είναι το δεύτερο Final 4 του: “Δεν έχω καμία πίεση. Στο προηγούμενο Final 4 πήρα ένα μάθημα. Το καλοκαίρι βελτιώθηκα, όπως και όλοι, κι ελπίζω για το καλύτερο”.

Για το αν είναι τα 2 του τελευταία ματς στην Ευρώπη αυτά και τη στήριξη από τον κόσμο του Βελιγραδίου: “Δεν ξέρω αν θα είναι αυτά τα 2 τελευταία μου ματς. Περιμένω τη στήριξη από τον κόσμο του Βελιγραδίου, είμαι φαν του Ερυθρού Αστέρα, και είναι χαρά μου να είμαι εδώ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77 (vid)

Λερναία Ύδρα ο Ολυμπιακός έκανε το «μπρέικ» στη Βαρκελώνη. Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα,…