Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Αφιερωμένη στον Τσόχλα…”

“Αφιερωμένη στον Τσόχλα…”

paok omadiki pic

Ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που ήθελε απέναντι στην ΑΕΚ, έκανε το 2-0 στις νίκες και πλέον είναι στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην “Ενωση” στο “Νίκος Γκάλης”, ο κόουτς των “ασπρόμαυρων” αφιέρωσε την νίκη στον Απόλλωνα Τσόχλα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Συγκεκριμένα δήλωσε:

Για το “διπλό”: “Είχαμε επιθυμία και μεγάλο κίνητρο. Βρεθήκαμε απέναντι σε μια ομάδα που έκανε εξαιρετική χρονιά. Από μόνο του αυτό κάνει μεγαλύτερη την επιτυχία μας. Ήταν πρωταρχικός μας στόχος η πρόκριση στην τετράδα και νομίζω πως πραγματικά το αξίζαμε. Η σημερινή νίκη ήταν πολύ σημαντική για εμάς. Θέλουμε να την αφιερώσουμε στον Απόλλωνα Τσόχλα που είναι ο μεγάλος άτυχος”.

Για τον Τσόχλα: “Είναι ηγέτης. Όχι σαν σκόρερ. Είναι όμως εξαιρετικά θετικός άνθρωπος. Έχει πολύ ηρεμία και μεγάλη συγκέντρωση. Όποτε χρειάστηκε ήταν πάντα έτοιμος. Είναι μια ήρεμη δύναμη για εμάς”.

Για τα καλά επιθετικά ποσοστά και αν αυτά έδωσαν την πρόκριση: “Σήμερα ακόμη κι αν φαίνεται περίεργο η άμυνά μας ήταν καλή. Δεν είναι εύκολο να σταματήσεις μια ομάδα που σκοράρει 100 πόντους σ’ έναν τελικό. Εμείς δεχόμασταν 75. Κάναμε καλές επιλογές στα κρίσιμα σημεία και πήραμε σωστές αποφάσεις παρά την πίεση του αγώνα”.

Για τον Παναθηναϊκό: “Το κίνητρο για εμάς είναι μεγάλο. Είναι πάντα σημαντικό όταν παίζεις με την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και πιο φορμαρισμένη αυτή τη στιγμή. Πρέπει να συνεχίσουμε την καλή μας παρουσία και να κερδίσουμε ό, τι περισσότερο μπορούμε από αυτά τα παιχνίδια”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …