Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Προμηθέας: “Σκληρή μάχη εντός γραμμών, γιορτή εκτός”

Προμηθέας: “Σκληρή μάχη εντός γραμμών, γιορτή εκτός”

promitheas olympiakos wiltzer

Ο Προμηθέας θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό για το τρίτο παιχνίδι των ημιτελικών των playoffs της Basket League. Η ομάδα της Πάτρας περιμένει από τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο με τους “ερυθρόλευκους” και όπως τόνισε στην ανακοίνωση μέσα στο παρκέ θα δοθεί σκληρή “μάχη”, αλλά εκτός των γραμμών πρέπει να υπάρχει μία γιορτή.

Αναλυτικά:

“H Πάτρα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει -για 1η φορά- ημιτελικό Α΄ Εθνικής (Basket League) και όσοι βρεθούν στο γήπεδο θα ζήσουν τον 3ο ημιτελικό μεταξύ Προμηθέα και Ολυμπιακού με τον «προμηθεϊκό» τρόπο, που ξέρουν οι Πατρινοί: μια σκληρή μπασκετική μάχη εντός παρκέ και μια αληθινή γιορτή του μπάσκετ εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Οι άνθρωποι του Προμηθέα έχουν υποσχεθεί εκπλήξεις και μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα (επιπέδου All Star), ενώ η εξέλιξη του τελευταίου αγώνα προδιαθέτει για έναν ιδαίτερα αμφίρροπο αγώνα.

Οι παίκτες του Μάκη Γιατρά στηρίζουν πολλά και στον κόσμο της Πάτρας, που αναμένεται να κατακλύσει το Δημ.Τόφαλος και να δημιουργήσει την καυτή μπασκετική ατμόσφαιρα που έχει μετατρέψει την έδρα του Προμηθέα σε «κάστρο», με τους Πατρινούς να μετράνε 11-3 φέτος. Οι φίλοι του Προμηθέα μπορούν να προμηθευτούν τα λίγα εναπομείναντα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva ή 09:00-16:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ (Κανακάρη 136, 5ος όροφος). Μετά τις 6 το απόγευμα όσα εισιτήρια έχουν απομείνει θα διατίθενται στο γήπεδο. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχουν, όπως πάντα, και μειωμένα εισιτήρια για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Ήρθαμε να… θαυμάσουμε τον Παναθηναϊκό»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ε…