Κεντρική Basket League Άρης Αναλύθηκε η επόμενη μέρα του Άρη, κουβέντα με Αγγέλου

Αναλύθηκε η επόμενη μέρα του Άρη, κουβέντα με Αγγέλου

goulielmos dimitris aris

Στον Άρη γρήγορα “τρέχουν” για την νέα σεζόν και μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων (την Κυριακή ήταν το ματς με τον Κολοσσό), αμέσως ξεκίνησε ο σχεδιασμός για την επόμενη μέρα της ομάδας. Ο Δημήτρης Γουλιέλμος ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του Χάρη Παπαγεωργίου, οι δυο τους συναντήθηκαν την Τρίτη και μίλησαν για πολλά θέματα. Αυτά, μεταξύ άλλων, αφορούσαν το μάρκετινγκ, την διευθέτηση οικονομικών εκκρεμοτήτων σε παίκτες, το ζήτημα της απαγόρευσης μεταγραφών της FIBA αλλά και το θέμα της τεχνικής ηγεσίας και του ρόστερ.

Από την συνάντηση των Παπαγεωργίου και Γουλιέλμου “παρέλασαν” κι άλλα στελέχη της ομάδας ενώ υπάρχει ανοιχτή γραμμή με τον Βαγγέλη Αγγέλου (για να “τελειώσει” κάποια στιγμή το ζήτημα της παραμονής του) για τον οποίο το Δ.Σ. της ΚΑΕ είναι ικανοποιημένο από την αγωνιστική δουλειά του Ελληνα κόουτς αλλά και για το ότι ανέλαβε την ομάδα σε μια δύσκολη στιγμή. Με τον Αγγέλου είχε και μια κουβέντα ο Γουλιέλμος και οι συζητήσεις θα συνεχιστούν αφού υπάρχουν στη μέση κι άλλα θέματα για να “τρέξουν”.

Με τον τελευταίο μίλησε και ο Παναγιώτης Καπάζογλου, του οποίου η επιχειρηματική ομάδα (μαζί με τον Παύλο Ζουλιάμη) είναι κοντά στο μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ και υπάρχει πάντα στο προσκήνιο η απόκτηση μέρους των μετοχών. Γενικότερα, επαφές με τον Γουλιέλμο θα έχουν και την Τετάρτη στελέχη του Άρη που δεν χάνουν… ούτε μέρα και άμεσα επιθυμούν να διευθετηθούν μια σειρά από διάφορα ζητήματα που είναι στην ατζέντα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Euroleague: Ρεκόρ προσέλευσης κόσμου φέτος στη διοργάνωση

Τεράστια αύξηση φέτος με ρεκόρ προσέλευσης κόσμου στη Euroleague. Ο κόσμος φέτος γέμισε τα…