Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Παίξαμε λίγο πιο έξυπνα στην άμυνα”

“Παίξαμε λίγο πιο έξυπνα στην άμυνα”

paok 1

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, μετά την νίκη επί του Πανιωνίου, αναφέρθηκε στα κίνητρα που υπάρχουν στον “δικέφαλο του βορρά”, ενώ ευχήθηκε στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, να επιστρέψει ξανά στην Α1.

Πιο αναλυτικά είπε: “Είναι δεδομένο ότι ο Πανιώνιος θα έπαιζε το τελευταίο του… χαρτί για τη σωτηρία του στο γήπεδο του. Εμείς είχαμε όμως το δικό μας κίνητρο. Θέλαμε να μπούμε στην τετράδα και να έχουμε και το πλεονέκτημα της έδρας. Προερχόμασταν από μία πολύ μέτρια εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό και θέλαμε να παίξουμε με καλή προσέγγιση και ένταση και κάναμε μία σημαντική νίκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη τους απέναντι σε μία ομάδα που είχε μεγάλο κίνητρ”.

Για τις διορθωτικές κινήσεις  την ώρα του ματς: “Παίξαμε λίγο πιο έξυπνα στην άμυνα. Κλείσαμε τους χώρους και προσαρμοστήκαμε σε κάποια ατού του Πανιωνίου. Η είσοδος του Τσόχλα μας βοήθησε τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Ήμασταν εύστοχοι και στα μακρινά σουτ και έτσι ο ΠΑΟΚ πήρε το παιχνίδι”.

Για το αν απέχει πολύ από τον ΠΑΟΚ που θέλει: “Κοιτάξτε, παίζουμε σε ένα καλό επίπεδο και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Είχαμε πρόβλημα με τη διακοπή καθώς δεν είχαμε αγωνιστικό ρυθμό και μείναμε πίσω. Πρέπει να σταθεροποιήσουμε την εικόνα μας σε άμυνα και επίθεση και να περιορίσουμε τα νεκρά διαστήματα. Είναι κάτι που μπορούμε να το κάνουμε στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν”.

Για τον υποβιβασμό του Πανιωνίου: “Ο Πανιώνιος είναι ένα ιστορικό σωματείο. Έχει βγάλει εξαιρετικούς αθλητές. Είναι μία περιοχή που ζει και αναπνέει για το μπάσκετ. Εμείς όμως είμαστε ο ΠΑΟΚ και κάνουμε τη δουλειά μας. Δεν έχω μπει σε θέση να σκεφτώ κάτι για τον Πανιώνιο. Ελπίζω του χρόνου να επιστρέψει εκεί που αξίζει γιατί είναι μία ομάδα που την χρειάζεται η Α1”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…