Κεντρική Basket League Άρης “Να μιλάμε λίγο και να κάνουμε πολλά…”

“Να μιλάμε λίγο και να κάνουμε πολλά…”

aggelou aris sinedefksi

Ανακούφιση στον Άρη μετά την νίκη απέναντι στον Πανιώνιο… Ο Βαγγέλης Αγγέλου δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:

“Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Πανιώνιο ένα ιστορικό σωματείο. Εγώ εύχομαι ό,τι καλύτερο στα δύο τελευταία παιχνίδια. Σήμερα είναι της Αγίας Ειρήνης και πηγαίνοντας στην εκκλησία, βρήκα έναν φίλαθλο του Άρη, ο οποίος μου είπε “να μιλάτε λιγότερο, να κάνετε περισσότερα”. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που μιλούν λίγο και κάνουν πολλά. Από τον κόσμο, τους παίκτες, τους συνεργάτες, τους ανώνυμους Αρειανούς. Αυτό τα λέει όλα”.

Συνεχίζοντας τόνισε: “Ήταν ένα νευρικό παιχνίδι, φαίνεται από τους αριθμούς. Δεν είναι όλοι οι παίκτες γι’ αυτά τα παιχνίδια. Η πίεση και το πρέπει περισσότερο στον Άρη έχει έναν βαθμό δυσκολίας. Τελειώσαμε αυτή τη προσπάθεια. Αυτό που είπα στα παιδιά είναι ότι επειδή η σχέση μας με το μπάσκετ είναι επαγελματική, θα τσεκαριστούμε στα επόμενα δύο παιχνίδια. Θέλουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα καλά”.

Οσο για το θέμα της πίεσης; “Η ομάδα πολέμησε την πίεση και την κέρδισε. Ετοιμαστήκαμε τρεις βδομάδες για να αντιμετωπίσουμε την πίεση και μεταξύ αυτών που κάναμε ήταν και η εκδήλωση την Πρωτομαγιά. Όλοι ξέρετε τι και που. Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε ένα περιβάλλον για να νιώθουν οι παίκτες στήριξη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…