Κεντρική Διεθνή Λούντβιγκσμπουργκ – Μονακό 65-87

Λούντβιγκσμπουργκ – Μονακό 65-87

Monaco final4

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του Final 4 για το Champions League, η Μονακό πήρε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του θεσμού, κερδίζοντας την Λούντβιγκσμπουργκ με 87-65, σε ένα παιχνίδι που οι Μονεγάσκοι, άργησαν να μπουν στον ρυθμό του αγώνα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε, με τους Γερμανούς να μπαίνουν καλύτερα στο παιχνίδι, από την “ψαρωμένη” και άστοχη Μονακό, καταφέρνοντας να “βάλουν δύσκολα” από την αρχή στην ομάδα του Μίτροβιτς. Αποτέλεσμα αυτού ήταν η  Λούντβιγκσμπουργκ στο τέλος της πρώτης περιόδου, να καταφέρει να έχει ένα +9 (20-11)

Στην δεύτερη περίοδο, οι Μονεγάσκοι μπήκαν αποφασισμένοι να αλλάξουν τον ρυθμό του αγώνα, κάτι που εν μέρει κατάφεραν αργά και σταθερά, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να διορθώσουν την αστοχία τους, γεγονός που τους έκανε να πάνε στα αποδυτήρια με -2 ( 38-36).

Το δεύτερο ημίχρονο, στο ξεκίνημα του έμοιαζε κατά πολύ με όλο το παιχνίδι, μέχρι εκείνη την στιγμή, μέχρι που η Μονακό, έβαλε τα σουτ, έσφιξε την άμυνα και κατάφερε να έχει τον ρυθμό του αγώνα, με την Λούντβιγκσμπουργκ, να “κολλάει” επιθετικά. Αποτέλεσμα αυτού ήταν η ομάδα του Μίτροβιτς, στο τέλος της τρίτης περιόδου να κερδίζει με 61-54.

Η τέταρτη περίοδος, κινήθηκε στον ρυθμό της τρίτης, καθώς τα χέρια των παικτών της Μονακό “ελευθερώθηκαν”, με αποτέλεσμα, μετά από κάποιο σημείο του αγώνα, η διαφορά να φτάσει σε διψήφια επίπεδακαι το 87-65.

Καλύτερος παίκτης του αγώνα, ήταν ο  Κρίστοφερ Έβανς, καθώς μέτρησε 17 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ από τους ηττημένους, ξεχώρισε ο Τόμας  Ουόλκαπ  με 10 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 20-11, 36-38, 54-61, 65-87

ΛΟΥΝΤΒΙΧΣΜΠΟΥΡΓΚ (Ράιτ): Γκεσκέ, Κοχ, ΜακΚρέι, Μιούλερ, Σέριτς 2, Κουκ 10 (1), Έβανς 9 (7 ριμπάουντ), Τζόνσον 12, Πίτερ-ΜακΝίλι 11 (3), Βαλεσκόφσκι 6, Γουόκαπ 10 (5 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Γουίλι 5.

ΜΟΝΑΚΟ (Μίτροβιτς): Κούπερ 2 (9 ασίστ), Κραφτ 7 (1), Έβανς 17 (3 τρίποντα, 8 ριμπάουντ), Τζόζεφ 2, Γκλαντίρ 12 (4), Κικάνοβιτς 19 (1), Ρόμπινσον 16, Ρούντεζ, Σι 10, Τραορέ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Προβλήματα για την ΑΕΚ: Οι παίκτες δεν έκαναν προπονήσεις τις τελευταίες μέρες

Νέα προβλήματα για την ΑΕΚ, καθώς οι παίκτες του Ηλία Ζούρου δεν έκαναν ομαδικές προπονήσε…