Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών “Λερναία Ύδρα” ο Προμηθέας

“Λερναία Ύδρα” ο Προμηθέας

promitheas

Προϊόν πολυφωνίας ήταν και χθες η μεγάλη επιθετική επίδοση για τον Προμηθέα. Η ομάδα της Πάτρας έφτασε στους 98 πόντους κόντρα στο Λαύριο Megabolt έχοντας έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και επιβεβαιώνοντας τον πλουραλισμό που χαρακτηρίζει το παιχνίδι της. Αυτός αποδεικνύεται και με έναν ακόμη τρόπο. Ο Κέισι Πράδερ έγινε χθες ο 10ος παίκτης του Προμηθέα φέτος που αναδεικνύεται 1ος σκόρερ του σε παιχνίδι Πρωταθλήματος.

Ο Αμερικανός μετά τις δύο πρώτες… αναγνωριστικές εμφανίσεις του στη Stoiximan.gr Basket League (είχε τρεις πόντους με 1/6 σουτ κόντρα σε Κόροιβο και ΑΕΚ) σημείωσε χθες 22 και ήταν ο 1ος σκόρερ του Προμηθέα που συμπλήρωσε έτσι μια 10άδα διαφορετικών παικτών με τα πρωτεία στο Πρωτάθλημα, έστω και σε ένα παιχνίδι.

Την κορυφή αυτής της άτυπης λίστας μοιράζονται Φαγιέ, Μιλόσεβιτς και Χολ έχοντας από τέσσερα παιχνίδια στα οποία ήταν οι 1οι σκόρερ της ομάδας του Μάκη Γιατρά. Ακολουθούν με τρία Σαλούστρος και Έβανς, με ένα Γκίκας, Έλις και Τουτζιαράκης ενώ σε τρία ματς μοιράστηκαν την πρωτιά δύο διαφορετικοί παίκτες. Ο Τουτζιαράκης με τον Γκίκα κόντρα στον Άρη εκτός έδρας, ο Λίποβι με τον Φαγιέ στο εντός έδρας παιχνίδι με το Ρέθυμνο Cretan Kings και ο Σαλούστρος με τον Μιλόσεβιτς απέναντι στον Κόροιβο στην Πάτρα.

Πηγή: esake.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…