Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ικανοποιημένοι στον ΠΑΟΚ με την κατάσταση του Τσόχλα

Ικανοποιημένοι στον ΠΑΟΚ με την κατάσταση του Τσόχλα

apollon

O Aπόλλων Τσόχλας πρόκειται για ξεκινήσει θεραπεία μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Ο έμπειρος παίκτης, που υπέστη ρήξη χιαστού, βρέθηκε στο ματς με τον Παναθηναϊκό και στην παρούσα φάση η κατάστασή του κρίνεται ικανοποιητική (όπως τουλάχιστον αναφέρεται από την ΚΑΕ), αν και υπάρχει ακόμη δρόμος για την πορεία της αποθεραπείας του (σε πρώτη φάση η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως ο Τσόχλας αναμένεται να μείνει στα… πιτς για έξι μήνες).

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

“Μία από τις δυσκολότερες περιόδους της καριέρας του περνά πλέον ο Απόλλωνας Τσόχλας, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του (ρήξη χιαστού συνδέσμου) και την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε και αναμένεται πλέον να μείνει για έξι περίπου μήνες μακριά από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα. Παρόλα αυτά, ο Τσόχλας δείχνει έτοιμος να αντιμετωπίσει τον σοβαρό τραυματισμό του και διατηρεί αυτό το χαμόγελο της αισιοδοξίας, όπως φάνηκε και το βράδυ της Τρίτης, στην πρώτη του επίσκεψη στο PAOK Sports Arena μετά την επέμβαση.
Ο Τσόχλας εμφανίστηκε περίπου μία ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό και χωρίς ουσιαστικά να έχει ενημερώσει όλη την ομάδα. Και για αυτό η παρουσία του στα αποδυτήρια αποτέλεσε έκπληξη για όλους.
Πρώτη στάση στο γραφείο του Μπάνε Πρέλεβιτς, ο οποίος, όπως και πολλά ακόμη μέλη της ομάδας, φορούσε μία μπλούζα με το πρόσωπο και το όνομα του Τσόχλα, σε ένδειξη συμπαράστασης στις δύσκολες στιγμές που είναι αναγκασμένος να περάσει. Ο Τσόχλας κατέληξε στα αποδυτήρια της ομάδας, όπου συναντήθηκε και συνομίλησε για λίγο με όλα τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος, μπήκε για λίγο στα αποδυτήρια και εξετάστηκε από τον χειρούργο ορθοπεδικό και γιατρό του ΠΑΟΚ Ιωσήφ Γαβριηλίδη, ο οποίος και έκανε την επέμβαση στο τραυματισμένο του πόδι.
Ο Απόλλων Τσόχλας παρακολούθησε και το παιχνίδι, έγινε μάλιστα δεκτός με θερμά χειροκροτήματα από τους φιλάθλους, ενώ ξεκινά πλέον το δικό του πολύ επίπονο, αλλά και σημαντικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Σε πρώτη φάση και καθώς η κατάστασή του κρίνεται απόλυτα ικανοποιητική, θα ξεκινήσει πρόγραμμα με φυσιοθεραπείες και θα συνεχίσει για αρκετούς μήνες την προσπάθεια επανόδου του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…