Κεντρική Basket League Άρης “Η σχέση της ομάδας με τον κόσμο και οι… σούπες”

“Η σχέση της ομάδας με τον κόσμο και οι… σούπες”

aggelou aris sinedefksi

Τα κατάφερε ο Άρης απέναντι στο Ρέθυμνο, πήρε την νίκη και πλέον με “διπλό” απέναντι στον Κολοσσό θα αγωνιστεί στα πλέι οφ. Ο Βαγγέλης Αγγέλου δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα:

“Kερδίσαμε ένα παιχνίδι που περιμέναμε να δούμε την ανταπόκριση της ομάδας, μετά τα 13/54 σουτ που είχαμε με Πανιώνιο. Πετάγαμε πέτρες σε λίμνη και πήγαιναν έξω. Τρεις βδομάδες στη διακοπή η προετοιμασία μας ήταν 70% επίθεση και 30% άμυνα, όμως η αφοσίωση, όλο το κλίμα και η βοήθεια της διοίκησης λειτούργησε τελικά κυρίως αμυντικά. Πάντα έχουμε σκοπό να παρουσιαζόμαστε δυνατοί και με ενέργεια στα τελευταία 5-7 λεπτά κάθε αγώνα. Είναι σημαντικό αυτή την στιγμή η σχέση της ομάδας με τον κόσμο να αφήσει μειδίαμα και να δώσει δύναμη στους ανθρώπους που διοικούν να λύσουν τα προβλήματα που υπάρχουν”.

Για το αν νιώθει πλέον πιο ήρεμος μετά τα θετικά αποτελέσματα: “Πάντα είμαι ήρεμος. Εμείς ήμασταν έτοιμοι για να είμαστε δυνατοί και για τα σενάρια που υπήρχαν. Προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε πονευματιά μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Η ομάδα προσπαθεί αν και είναι μακριά από το πρόσωπο που πρέπει να δείχνει”.

Για το αν είναι πιο ήρεμος σε σχέση με άλλα χρόνια: “Φτιάχνω… ταβορόσουπες στο σπίτι για να είμαι ήρεμος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…