Κεντρική NBA Η NFL ασίστ του Γιάννη Αντετοκούνμπο για κορυφαία της χρονιάς (vid)
NBA

Η NFL ασίστ του Γιάννη Αντετοκούνμπο για κορυφαία της χρονιάς (vid)

giannis antetokounmpo 2

Την ασίστ α λα… NFL του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην αναμέτρηση των Μπακς με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς καλούν τον κόσμο (σ.σ. μέσω Twitter) τα «ελάφια» να ψηφίσει ως ασίστ της χρονιάς (#AssistOfTheYear).

Στις 15/1, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άφηνε την υπογραφή του στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ, σημειώνοντας μάλιστα ρεκόρ καριέρας σε ριμπάουντ! Όσοι είχαν βρεθεί στην Capital One Arena είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ακόμη μία φαντασμαγορική εμφάνιση του Giannis, ο οποίος είχε πάρει από το… χέρι τους Μιλγουόκι Μπακς, οδηγώντας τους μέχρι τη νίκη με 104-95 επί των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς.

Ο «Greek Freak» είχε τελειώσει την αναμέτρηση με τη… μαγική συγκομιδή των 27 πόντων, 20 ριμπάουντ (career high), 6 ασίστ και 2 μπλοκ, συνεπικουρούμενος από τους Έρικ Μπλέντσο (23π.), Κρις Μίντλετον (19π.) και Μάλκολμ Μπρόγκντον (16π.).

Οσο για το highlight της βραδιάς; Δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο από την… american football ασίστ του Αντετοκούνμπο στον Κρις Μίντλετον, περίπου επτά λεπτά πριν από τη λήξη και με το σκορ στο 87-90 επί των Ουίζαρντς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…