Κεντρική NBA Έσπειρε τον “τρόμο” ο ανανεωμένος Κάρι! (vid)
NBA

Έσπειρε τον “τρόμο” ο ανανεωμένος Κάρι! (vid)

curry 1

That’s my fuckin’ house“, αναφώνησε ο Στεφ Κάρι έπειτα από ένα πολύ δύσκολο λέι-απ πάνω από το υψωμένο χέρι του Λουκ Μπα α Μούτε. Πολλοί ισχυρίζονταν ότι ο σούπερ-σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του αλλά εκείνος φρόντισε να τους διαψεύσει με μια υπέροχη “παράσταση” στο Game 3 της σειράς των τελικών της Δύσης απέναντι στους Ρόκετς.

Ειδικότερα, ο Κάρι σταμάτησε στους 35 πόντους σε 34 λεπτά συμμετοχής, με 8/11 δίποντα και 5/12 τρίποντα ενώ μάζεψε 6 ριμπάουντ κι υπέπεσε μόλις σε 1 λάθος. Όλη η μαγεία της εμφάνισής του, βέβαια, συσσωρεύεται στην απίθανη, 3η περίοδο, εκεί όπου σκόραρε 18 πόντους με 7/7 σουτ και τράβηξε μαζί του το Γκόλντεν Στέιτ, στον δρόμο προς τον απόλυτο θρίαμβο!

Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν κι ό,τι καλύτερο για τον Κάρι, καθώς προσπαθούσε να βρει το χέρι του από μακρινή απόσταση αλλά όπως αποδείχθηκε, το διάστημα αυτό δεν ήταν κάτι άλλο παρά μια περίοδος προσαρμογής για αυτό που θα ακολουθούσε.

Με απίθανα τρίποντα σε συνθήκες ένας-εναντίον-ενός, με καίριες επιθέσεις στα close-out αλλά και με κοψίματα στη back-door, ο Κάρι διέλυσε τα πάντα στο πέρασμά του, όντας ο απόλυτος εκφραστής της τρομερής απόδοσης που έπιασαν οι Γουόριορς στο δεύτερο ημίχρονο.

Τέλος, αξίζει να γίνει λόγος και για τα αμυντικά κατορθώματα του 30χρονου αστέρα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, εκεί όπου οι προσωπικοί του αντίπαλοι είχαν μόνο 2/8 σουτ εντός πεδιάς, δίχως ο ίδιος να χρειαστεί να κάνει κάποιο φάουλ!

Τα highlights του Κάρι

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…