Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “”Είμαι αυτός που μπορώ να αλλάξω τον ρυθμό…”

“”Είμαι αυτός που μπορώ να αλλάξω τον ρυθμό…”

paok peteway

Ο Τέραν Πέτεγουεϊ ήταν αρκετά καλός απέναντι στην ΑΕΚ, πέτυχε 17 πόντους και έτσι βοήθησε τον ΠΑΟΚ να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα. Ο Αμερκανός καλαθοσφαιριστής των “ασπρόμαυρων” ανέφερε:

“Είμαι αυτός που μπορώ να αλλάξω τον ρυθμό, να φέρω ενέργεια. Δεν πρέπει να κάνουμε τόσα λάθη στο επόμενο ματς. Ούτε να αφήσουμε τον αντίπαλο να πάρει τόσα επιθετικά ριμπάουντ. Αν το καταφέρουμε αυτό, θα είμαστε καλά. Ολα τα ματς των πλέι οφ είναι σημαντικά. Πρέπει να παίζεις σε κάθε αγώνα σαν να είναι τελικός”.

Για το ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε την ΑΕΚ η οποία έχει μεγαλύτερο μπάτζετ: “Όταν ένας παίκτης μπαίνει στο γήπεδο δεν τον ενδιαφέρει το μπάτζετ του αντιπάλου ή αν ο αντίπαλος του παίρνει 1 εκ. δολάρια κι αυτός 100.000 δολάρια. Και οι δύο πρέπει να μπουν και να παίξουν μπάσκετ. Τους κερδίσαμε τρεις φορές που σημαίνει ότι πετύχαμε”.

Για το ότι οι “ασπρόμαυροι” είχαν τον έλεγχο μετά το 25′: “Μέχρι τότε απλά ανταλλάσσαμε καλάθια… Μετά από εκείνο το σημείο αποφασίσαμε να συγκεντρωθούμε στην άμυνα, σταματήσαμε επιθέσεις του αντιπάλου και μέσα από την άμυνά μας τρέξαμε στην επίθεση. Εκεί πιστεύω ότι άλλαξε το παιχνίδι”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…