Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Έχει μικρύνει η ψαλίδα”

“Έχει μικρύνει η ψαλίδα”

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος ήταν εκ των κορυφαίων της ΑΕΚ στο Final Four του Basketball Champions Leagu και βοήθησε την Ένωση να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου. Ο Έλληνας γκαρντ μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία της “Βασίλισσας”, ενώ σημείωσε ότι η ψαλίδα έχει μικρύνει στην Ελλάδα, αλλά έχει δρόμο ακόμα. Παράλληλα, ευχήθηκε να μείνει για πολλά χρόνια στην ομάδα ο Μάκης Αγγελόπουλος. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Ώρα των Σπορ:

“Όλοι οι παίκτες στην ομάδα φέτος, ακόμα και αυτοί που αγωνίστηκαν λιγότερο ή περισσότερο, νομίζω πως ανήκουμε σαν κομμάτι στην ιστορία της ΑΕΚ. Γενικότερα στον οργανισμό της ΑΕΚ, όχι μόνο ως παίκτες του τμήματος μπάσκετ της ομάδας, καθώς είναι μια τεράστια επιτυχία, γενικά για τον αθλητισμό. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους.

Είναι τεράστια επιτυχία. Ειδικά όταν συνδυάζεται με έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Ασχέτως που μπορεί να μην παίζαμε με τις τοπ ευρωπαϊκές ομάδες, είναι μια ευρωπαϊκή διάκριση. Νομίζω ότι αν δεις πώς ξεκινήσαμε στη χρονιά, τι βλέψεις είχαμε και τι έχουμε καταφέρει, θεωρείται άκρως πετυχημένη χρονιά και πιστεύω πως είμαστε πολύ χαρούμενοι όλοι. Ακόμα και αυτοί που δεν είναι ΑΕΚτζήδες. Νομίζω ότι αυτό είναι καλό για το μπάσκετ και τον αθλητισμό γενικότερα“.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ακόμα: “Έχει ακόμα δρόμο, αλλά έχει μικρύνει η ψαλίδα. Να είναι καλά ο πρόεδρος, γιατί οι παίκτες φεύγουν και οι ομάδες μένουν. Μακάρι να μείνει για πολλά χρόνια ο πρόεδρος, γιατί είναι σημαντικό για τον οργανισμό της ΑΕΚ. Με αργά και σταθερά βήματα, μπορεί να μπει ανάμεσα στο δίπολο των αιωνίων”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…