Κεντρική Γυναίκες Χώρισαν οι δρόμοι Σαββάτη – Πρωτέα!

Χώρισαν οι δρόμοι Σαββάτη – Πρωτέα!

kronos savvatis

Παρελθόν από τον Πρωτέα αποτελεί ο Παναγιώτης Σαββάτης. Οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους με κοινή συναίνεση, με την ομάδα της Βούλας να ψάχνει τον αντικαταστάτη του έμπειρου τεχνικού.

“Ευχαριστώ τον πρόεδρο, τη διοίκηση, το προσωπικό και τις αθλήτριες του Πρωτέα Βούλας για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε. Οι στόχοι της ομάδας επιτεύχθηκαν σε μια συνολικά δύσκολη χρονιά. Εύχομαι στην ομάδα ό,τι καλύτερο για το μέλλον”, δήλωσε ο Παναγιώτης Σαββάτης.

“Ευχαριστούμε τον κόουτς Σαββάτη για την εργατικότητα, το ήθος και την καλή συνεργασία που είχαμε την περασμένη χρονιά. Του εύχομαι εκ μέρους του συλλόγου και προσωπικά καλή επιτυχία στα επόμενα στάδια της καριέρας του”, πρόσθεσε ο πρόεδρος του Πρωτέα Βούλας, Χρήστος Βασιλειάδης.

Η ανακοίνωση: “Ανακοινώνουμε την λύση της συνεργασίας μας, με κοινή συναίνεση, με τον coach του γυναικείου τμήματος Παναγιώτη Σαββάτη. Θεωρούμε ότι την περσινή χρονιά οι στόχοι που είχαμε θέσει επιτεύχθηκαν με την ανάδειξη νέων παιδιών σε πρωταγωνιστικούς ρόλους και την ταυτόχρονη παραμονή στην Α1 Εθνική κατηγορία για 6η συνεχή χρονιά. Η συνεργασία μας με τον coach Σαββάτη ήταν εξαιρετική και εκτιμούμε την εργατικότητά του και το ήθος του. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα επόμενα βήματα της προπονητικής του καριέρας. Ανακοίνωση για τη διάδοχη κατάσταση θα γίνει εντός των ημερών”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Αλλαγή ημέρας στον τέταρτο τελικό

Την Πέμπτη και όχι την Τετάρτη θα διεξαχθεί ο τέταρτος τελικός της Α1 γυναικών. Ο Παναθηνα…