Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Το καλύτερο μου καλάθι αυτό που μας χάρισε το πρωτάθλημα στο “Νίκος Γκάλης””

“Το καλύτερο μου καλάθι αυτό που μας χάρισε το πρωτάθλημα στο “Νίκος Γκάλης””

vasilis spanoulis panionios olympiakos

Ο Ολυμπιακός πήρε μία δύσκολη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο με τον Βασίλη Σπανούλη να γράφει ιστορία. Ο αρχηγός της ομάδας του Πειραιά με τους πόντους, που πέτυχε, ξεπέρασε τον Νίκο Χατζή και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Basket League. Ο Σπανούλης μετά το ματς μίλησε για το επίτευγμα του, ενώ τόνισε ότι το μεγαλύτερο του καλάθι ήταν αυτό που πέτυχε μέσα στο “Νίκος Γκάλης” και χάρισε το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2015-2016.

Αναλυτικά:

Για το επίτευγμα του: “Είναι πολύ τιμητικό να γίνεται αυτό. Σκέφτομαι, ωστόσο, μόνο το τώρα. Είναι τιμή μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες και τους προπονητές που είχα, όλα αυτά τα χρόνια, και μου έδειχναν σεβασμό και εμπιστοσύνη. Αυτά, όμως, θα τα σκεφτώ πολύ αργότερα. Είμαι ακόμη εν ενεργεία παίκτης. Οι υποχρεώσεις τρέχουν και τώρα αρχίζουν τα playoffs της Euroleague“.

Για το αν προετοιμάστηκε διαφορετικά γι αυτό το παιχνίδι: “Λίγο ναι. Το είχα στο μυαλό μου  και ήξερα ότι χρειαζόμουν 9 πόντους. Με επηρέασε κάπως η ατμόσφαιρα και οι άδειες εξέδρες¨,

Για το πιο αξέχαστο καλάθι: “Σίγουρα θυμάμαι το νικητήριο σουτ στο “Νίκος Γκάλης” επί του Παναθηναϊκού που χάρισε το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …