Κεντρική Ασίστ Shadow Το basketaki του Πασχάλη

Το basketaki του Πασχάλη

tsarouchas paschalis

Ο Πασχάλης Τσαρούχας έχει γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό για το υποκριτικό του ταλέντο και τις συμμετοχές του σε θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα αρκετά ανήσυχο πνεύμα, από τη στιγμή που έχει ασχοληθεί με τη μουσική, το ποδόσφαιρο αλλά και το μπάσκετ.

Μαζί με γονείς ακαδημίας στην οποία αθλείται ο γιος του (από τον γάμο του με την επίσης ηθοποιό Θεοφανία Παπαθωμά), έχουν δημιουργήσει τους Leontario BC και συμμετέχουν στο πρωτάθλημα που διοργανώνει το Basketaki.

Στον τελευταίο αγώνα (τον δεύτερο στο σύνολο) η ομάδα του Πασχάλη Τσαρούχα ηττήθηκε με 102-49 από τους Retro Pacers, αλλά αυτό που κρατάνε οι φιλοξενούμενοι σύμφωνα με τις δηλώσεις του ηθοποιού είναι πως: “στόχος μας ήταν να βάλουμε περισσότερους πόντους από το προηγούμενο παιχνίδι και το πετύχαμε. Είμαστε μια νέα ομάδα, γνωριζόμαστε σιγά σιγά, θέλουμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και να επιστρέφουμε σπίτι μας υγιείς”.

Το μπάσκετ δεν έχει ηλικία, ούτε περιορισμούς και το πιο σημαντικό γι’ αυτούς που παίζουν, είναι αυτό που τόνισε και ο Πασχάλης Τσαρούχας… “να το ευχαριστηθούμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …