Κεντρική NBA “Θέλω να δουλέψω με τον Κόμπι” (vids)
NBA

“Θέλω να δουλέψω με τον Κόμπι” (vids)

giannis antetokounmpo 2

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν κατάφερε να οδηγήσει τους Μιλγουόκι Μπακς στην επόμενη φάση των playoffs του NBA και πλέον επικεντρώνει το βλέμμα του στην επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο ηγέτης των “ελαφιών” θέλει να βελτιωθεί το καλοκαίρι και γι αυτό, όπως δήλωσε, θέλει να δουλέψει μαζί με τον Κόμπε Μπράιαντ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Θα ήθελα πάρα πολύ να δουλέψω με τον Κόμπι Μπράιαντ. Ελπίζω να έρθω σε επαφή μαζί του και να περάσουμε μερικές μέρες για να δουλέψω στο μυαλό και το footwork μου. Θα με βοηθήσει να πάω στο επόμενο επίπεδο, θα μου δείξει τι να κάνω καλύτερα.

Αυτό το καλοκαίρι δεν έχω πολλές υποχρεώσεις με την Εθνική Ελλάδας, οπότε θα έχω περισσότερο χρόνο για να ξεκουραστώ και να δουλέψω. Νομίζω ότι πέρυσι το… παράκανα με τη δουλειά. Δύο εβδομάδες μετά το τέλος της σεζόν δούλευα με τον κόουτς Σουίνι στην Ισπανία. Δύο μέρες μετά το ματς με το Τορόντο, δούλευα με τον αδελφό μου στο Dayton. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό άλλο. Πρέπει να προσέξω τα γόνατα και τους αστραγάλους μου, να μην έχω θέματα την επόμενη σεζόν. Θα περάσω πολύ χρόνο στο παρκέ, αυτό είναι σίγουρος.

Τα γόνατά μου είναι μια χαρά. Πρέπει να προσέξω τους αστραγάλους μου και να τους… φρεσκάρω. Θα πρέπει να είμαι έτοιμος”,

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…