Κεντρική Basket League Άρης “Θα καλύψει ο κόσμος τα κενά των απόντων…”

“Θα καλύψει ο κόσμος τα κενά των απόντων…”

Στο ματς με την Κύμη και στις απουσίες των Αθηναίου και Μπελ από το παιχνίδι της Τετάρτης, αναφέρθηκε ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Συγκεκρμένα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης:

“Έχουμε πέντε ‘τελικούς’ μπροστά μας, μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου και βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, με το ίδιο πάθος και αυταπάρνηση. Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών με δυο πολύ σημαντικούς παίκτες, τον Αθηναίου και τον Μπελ και είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο κόντρα στην Κύμη, ώστε με τη στήριξη του και την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσει, να καλύψει το κενά των απόντων και να δώσει την ώθηση που χρειάζεται σε όλους τους υπόλοιπους. Είναι μια αναμέτρηση όπου υπάρχει το ΄πρέπει’ και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος, για να πάρουμε αυτό που θέλουμε”.

Συνεχίζοντας, τόνισε: “Σεβόμαστε την ομάδα της Κύμης, έχει παρουσιάσει μια πολύ καλή εικόνα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, ειδικά μετά την έλευση του ΜακΦάντεν. Εμείς θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, ειδικά από τη στιγμή που παίζουμε μέσα στην έδρα μας και θα έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου μας. Θα πρέπει να βγάλουμε ενέργεια από το πρώτο λεπτό και να τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Άρης: Περιμένει τρεις αφίξεις για αύριο

Τρεις παίκτες περιμένει αύριο στην Θεσσαλονίκη ο Άρης και συγκεκριμένα τους Τζος Χάγκινς, …