Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Τα ρέστα του στο Κάουνας!

Τα ρέστα του στο Κάουνας!

kim tillie olympiacos zalgiris kaounas

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο στη σειρά των playoffs της Ευρωλίγκα με τη Ζαλγκίρις Κάουνας και στο τέταρτο παιχνίδι θα παίξει τα ρέστα του για να μην χαθεί η πρόκριση στο Final Four. Η ομάδα του Πειραιά ήταν “τραγική” στην τρίτη αναμέτρηση και σίγουρα πρέπει να βελτιωθεί αρκετά για να πάρει το διπλό από την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σ΄ακόμη ένα παιχνίδι αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Πρίντεζης δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού πονάει ακόμα και χθες δεν κατάφερε να προπονηθεί. Ο Έλληνας τεχνικός θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή για να δει αν θα τον έχει στη διάθεση του.

Στην αντίπερα όχθη, η Ζαλγκίρις Κάουνας είναι σε πολύ καλό φεγγάρι. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν έχει κανέναν “πονοκέφαλο” και θα παρατάξει όλα του τα “όπλα”. Οι Λιθουανοί μετά τη μεγάλη τους εμφάνιση στο τρίτο παιχνίδι έχουν το ψυχολογικό πλεονέκτημα και θα προσπαθήσουν να κάνουν το 3-1 και να πάρουν το εισιτήριο για το Final Four του Βελιγραδίου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…