Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Τα εισιτήρια του αγώνα Προμηθέας – Λαύριο

Τα εισιτήρια του αγώνα Προμηθέας – Λαύριο

promitheas

Ο Προμηθέας θα υποδεχτεί στην Πάτρα το Λάυριο, σ΄έναν αγώνα που θα δώσει το πλεονέκτημα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης της κανονικής διάρκειας. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας ότι τα εισιτήρια κυκλοφόρησαν και είναι στη διάθεση τους.

Αναλυτικά:

“Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον μεγάλο «Τελικό» του Προμηθέα Πάτρας για την 3η θέση του πρωταθλήματος της STOIXIMAN.GR Basket League, απέναντι στο Λαύριο Megabolt, με την πατρινή ομάδα να θέλει την νίκη που (σε περίπτωση ήττας του ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό) της εξασφαλίζει την 3η θέση και το πλεονέκτημα έδρας στην μάχη των play-off για μια θέση στην Ευρώπη. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 9 Μαΐου, στην κεντρική σάλα του «Δημ. Τόφαλος», με ώρα έναρξης τις 18:00 και οι φίλοι του Προμηθέα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva ή καθημερινά 09:00-18:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ (Κανακάρη 136, 5ος όροφος).

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχουν, όπως πάντα, και μειωμένα εισιτήρια για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…