Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Τα είπε όλα με μία κουβέντα ο Τζέιμς!

Τα είπε όλα με μία κουβέντα ο Τζέιμς!

james

Ο Μάικ Τζέιμς ήταν ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού στο πρώτο παιχνίδι με τη Ρεάλ, για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Ο Αμερικανός γκαρντ σημείωσε 24 πόντους, τραβώντας το κουπί στην επίθεση του “τριφυλλιού”.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο βραχύσωμος άσος των “πράσινων” εξήγησε τον λόγο της εξαιρετικής του εμφάνισης. “Είναι πλέι οφ. Υπάρχει έξτρα κίνητρο να βγεις και να τα δώσεις όλα”, τόνισε.

“Πέρυσι είχαμε μια οδυνηρή εμπειρία μπροστά στο κοινό μας κόντρα στην Φενέρμπαχτσε. Θέλουμε να πάμε στο Final Four. Σε παιχνίδια σαν αυτά που είναι μεγάλα σου δίνει πάντα ο κόσμος έξτρα κίνητρο, είναι καταπληκτικός”, δήλωσε ακόμα μετά το τέλος του αγώνα.

Λίγη ώρα αργότερα, μιλώντας στην κάμερα της NOVA πρόσθεσε: “Ακόμα κι αν δεν μπουν τα σουτ πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στην άμυνα. Αυτά τα δύο πράγματα είναι αλληλένδετα για εμάς και πρέπει να πορευτούμε με αυτά και στη συνέχεια”.

Για τον τρόπο που αντέδρασε ο Παναθηναϊκός στο ξέσπασμα της Ρεάλ Μαδρίτης: “Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια πραγματικά ταλαντούχα ομάδα. Δεχτήκαμε ορισμένα λέι απ, όμως η αντίδρασή μας ήταν έγκαιρη και αυτό ήταν που έκανε τη διαφορά στο φινάλε”.

Για το τι περιμένει να αλλάξει στο δεύτερο παιχνίδι: “Δεν πρόκειται να κάνω κάτι αύριο. Θα δω μερικές ταινίες και μετά θα έρθω γήπεδο να κάνω κάποια σουτ. Είναι πολύ σύντομο το διάστημα για να αλλάξεις πράγματα και περιμένουμε την Ρεάλ να είναι ανταγωνιστική στο δεύτερο παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…