Κεντρική Ελλάδα ΟΣΕΚΑ Στο πλευρό της ΟΣΕΚΑ η Μαρίνα Πατούλη

Στο πλευρό της ΟΣΕΚΑ η Μαρίνα Πατούλη

Μια υπέροχη κυρία, με πλούσια κοινωνική δράση, έρχεται να ενώσει τις δυνάμεις της με την Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο. Η Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη είναι από σήμερα ενεργό μέλος της ΟΣΕΚΑ. Η Πρόεδρος Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, σύζυγος του δημάρχου Αμαρουσίου, έρχεται -ως καθηγήτρια φιλόλογος της Δημόσιας εκπαίδευσης- να διδάξει την αγάπη, την αυταπάρνηση, το πάθος για τη ζωή.

Η κ. Πατούλη θα είναι αρωγός στην προσπάθεια που ξεκίνησε από πέρυσι η ΟΣΕΚΑ, για να φέρει το μπάσκετ με αμαξίδιο πιο κοντά στον κόσμο. Με την εμπειρία και τη θέληση που έχει θα βοηθήσει -φυσικά αφιλοκερδώς- να στοχεύουμε καλύτερα, να διεισδύσουμε ευκολότερα, να μπούμε σε σχολεία και σπίτια και να βγάλουμε έξω όλους εκείνους που θέλουν να ζήσουν όμορφες στιγμές, αλλά ακόμα δεν έχουν βρει τον κόπο.

«Είναι μεγάλη τιμή για μας και θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα απ’ όλα την κ. Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη, αλλά και τον δήμαρχοΑμαρουσίου, που άνοιξαν για μας το… σπίτι και την καρδιά τους. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα τη φλόγα της ψυχής, την ανιδιοτέλεια, τη ζεστασιά κι είμαι σίγουρος ότι η κ. Πατούλη θα προσφέρει σημαντικά στην προσπάθεια που κάνουμε» δήλωσε ο πρόεδρος της ΟΣΕΚΑΧρήστος Καλούδης.

«Είναι μια προσπάθεια που δεν μπορεί και δεν πρέπει να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Αυτά τα παιδιά έχουν συγκλονιστική δύναμη και θα νιώσω πραγματικά περήφανη αν κατορθώσω να προσθέσω ένα λιθαράκι στην τιτάνια προσπάθεια που κάνουν.

Θέλω να παρακινήσω όλες κι όλους που έχουν διάθεση και χρόνο, που νιώθουν πόσο σημαντικό είναι να βγάλουμε τους ανθρώπους με περιορισμένη κινητικότητα από τα σπίτια και να τους προσφέρουμε τη χαρά του αθλητισμού, να έρθουν κοντά μας, να στηρίξουν -καθένας με τον τρόπο του- την προσπάθειά μας» υποστήριξε η κ. Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη.

Πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν μια σειρά από δράσεις, τις οποίες από κοινού επεξεργαζόμαστε και στις οποίες η κ. Πατούλη θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε ΟΣΕΚΑ

Δειτε επισης

ΕΟΚ – Ο Τάσος, ο Σπύρος, ο Γιάννης κι η νέα εποχή

Πέρασε μια εβδομάδα από τότε που έγιναν οι εκλογές στην ΕΟΚ κι ήδη βλέπουμε τις πρώτες αλλ…