Κεντρική Basket League Άρης “Στο Παλέ ανατριχιάζεις, είναι από τις πιο καυτές έδρες στην Ευρώπη”

“Στο Παλέ ανατριχιάζεις, είναι από τις πιο καυτές έδρες στην Ευρώπη”

xristidis aris

Για την παρουσία του στον Άρη, το ματς με τον Πανιώνιο αλλά και την… όμορφη ατμόσφαιρα του Παλέ μίλησε ο Βασίλης Χρηστίδης. Συγκεκριμένα ο νεαρός σέντερ των “κιτρίνων” ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Fair Play 96.1”:

Για το φιλικό κόντρα στον Γ.Σ.Λ. Φάρο: “Είχαμε τρεις βασικές απουσίες, του Ντουβιέ, του Αθηναίου και του Μπελ, αλλά όσοι παίξαμε ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή μας και προσπαθήσαμε να το εκτελέσουμε όσο καλύτερα γίνεται”.

Για την διαφορά φιλοσοφίας μεταξύ Γιαννάκη και Αγγέλου: “Μεταξύ των προπονητών διαφέρουν οι φιλοσοφίες και ο τρόπος παιχνιδιού. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ακολουθήσουμε το πλάνο, καθώς έρχονται μπροστά μας σημαντικά παιχνίδια και πρέπει να είμαστε έτοιμοι”.

Για την δύσκολη βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται ο Άρης: “Σίγουρα η θέση που βρίσκεται η ομάδα δεν αντιπροσωπεύει την ιστορία και το μέγεθος του συλλόγου. Εμείς, πάντως, ξέρουμε ποια φανέλα φοράμε και προσπαθούμε πάντα να δίνουμε το 100% στο γήπεδο”.

Για τους στόχους του: “Όλα καλά, συμμετέχω στις προπονήσεις και προσπαθώ με τα υπόλοιπα παιδιά κάθε μέρα στο γήπεδο να δώσω τον αγώνα μου. Είναι μία αρκετά καλή χρονιά για μένα. Πήρα περισσότερες εμπειρίες και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μακάρι να τελειώσει η χρονιά όσο το δυνατόν καλύτερα και να ετοιμαστούμε για την επόμενη. Το ματς με τον Πανιώνιο είναι σημαντικό, οι αντίπαλοι έχουν δείξει ένα βελτιωμένο πρόσωπο τις τελευταίες αγωνιστικές, αλλά εμείς θα πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Κοιτάω ξεχωριστά κάθε προπόνηση, γιατί έτσι γίνεσαι καλύτερος. Μακάρι σε κάποια φάση να κατακτήσω πρωτάθλημα με τον Άρη. Είδαμε το σεβασμό που υπάρχει προς το μέγεθος του Άρη από τα παιχνίδια κόντρα στις ευρωπαϊκές ομάδες”.

Για την ατμόσφαιρα στο Παλέ: “Όταν μπαίνεις στο γήπεδο, ανατριχιάζεις με τον ήχο… Ο κόσμος μας βοηθάει παρά πολύ και όπως έχουν πει και άλλες ομάδες το Παλέ είναι μία από τις πιο «καυτές» έδρες στην Ευρώπη”.

Για το μήνυμά του προς τον κόσμο εν όψει του αγώνα με τον Πανιώνιο: “Τον θέλουμε δίπλα μας. Εμείς αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα δώσουμε το 110% των δυνάμεών μας και ευελπιστούμε ότι θα έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”.

Για το γεγονός ότι ο Άρης διαθέτει αρκετούς νεαρούς παίκτες: “Ναι, έτσι είναι, πάνω-κάτω οι περισσότεροι είμαστε στην ίδια ηλικία. Υπάρχει καλό κλίμα μεταξύ μας, η χημεία μας είναι καλή, οπότε όλα καλά”.

Για τις υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες: “Έχουμε το καλοκαίρι το Πανευρωπαϊκό στη Γερμανία με τη Νέων – Ανδρών, που θα ξεκινήσει στις 14 Ιουλίου. Από ό,τι έχω ενημερωθεί, θα ξεκινήσουμε στις αρχές Ιουνίου τις προπονήσεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…