Κεντρική Basket League ΑΕΚ Στη διάθεση της ΑΕΚ εισιτήρια των 50 ευρώ

Στη διάθεση της ΑΕΚ εισιτήρια των 50 ευρώ

champions league

Με ανακοίνωση της η ΑΕΚ έκανε γνωστό ότι από σήμερα υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για τους φιλάθλους της Ένωσης, που θέλουν να παρακολουθήσουν το Final Four της Ευρωλίγκα. Η “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ έκανε γνωστό ότι επιστράφηκαν από τις άλλες ομάδες 700 εισιτήρια των 50 ευρώ και άμεσα αναμένονται να γίνουν “καπνός” από τους οπαδούς της “Βασίλισσας”.

Αναλυτικά:

Οκτώ ημέρες απέμειναν για το μεγάλο ραντεβού του F4 του Basketball Champions League (4 – 6 Μαϊου), στο “Νίκος Γκάλης”.

H AEK B.C. ανακοινώνει, ότι βρίσκονται στη διάθεσή της από σήμερα (26/04) περίπου 700 εισιτήρια της τάξης 50 ευρώ. Τα «μαγικά χαρτάκια» αποδεσμεύθηκαν μετά από ακυρώσεις των άλλων ομάδων, που συμμετέχουν στους αγώνες.

Όσοι πιστοί προσέλθετε, καθώς η κινητικότητα αναμένεται να ξεπεράσει ξανά κάθε προσδοκία. Εννοείται πως συνεχίζεται κανονικά η διάθεση εισιτηρίων για τις Θύρες 103, 107, 105, 123, 129, 125, 128, 101, 109.

Υπενθυμίζεται, ότι δεν πρέπει να πετάμε τα εισιτήρια-πακέτο των δύο ημερών. Ισχύει το ίδιο και για Παρασκευή και για Κυριακή.

Ανοικτά παραμένουν τα εκδοτήρια στον Σταθμό «Ειρήνη».

Συνεχίζεται επίσης η διάθεση εισιτηρίων ηλεκτρονικά στη Διεύθυνση: https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html και από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE.

Σ’ αυτή τη φάση δεν διατίθενται εισιτήρια για τους Τελικούς της Κυριακής, αλλά για τους ημιτελικούς της Παρασκευής ΚΑΙ βέβαια διατίθεται πακέτο, ήτοι εισιτήρια και των 2 ημερών μαζί. Η διαθεσιμότητα και οι τιμές των Τελικών θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη των ημιτελικών.

Πιο αναλυτικά:

– Για καταθέσεις σε τραπεζικό λογαριασμό της Πειραιώς (IBAN GR46 0172 1020 0051 0208 7919 949). Ως αιτιολογία στην κατάθεση να υπάρχει το ονοματεπώνυμο. Παρακαλείσθε, όπως επικοινωνήσετε πρώτα με το Γραφεία Operation (2106896793) για να βεβαιωθείτε, ότι υπάρχει ελεύθερη θέση, πριν κάνετε την κατάθεση.
– Τα παιδιά μέχρι 6 ετών έχουν πρόσβαση στους αγώνες δωρεάν, αλλά χωρίς κάθισμα.
– Δεν υπάρχει παιδικό και φοιτητικό εισιτήριο, και εισιτήριο ανέργων.
– Δεν θα ισχύσει η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ
– Δεν ισχύουν τα εισιτήρια Διαρκείας
– Για εισιτήρια ΑΜΕΑ, επικοινωνήστε με το γραφείο Operation της ΑΕΚ Β.C. (210-6896793) στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.
– Oι κάτοικοι εξωτερικού δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική διεύθυνση (για λόγους ασφαλείας). Οπότε θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Γραφεία Operation στο Κλειστό του OAKA (+302106896793)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Χωρίς κόσμο… ξανά η ΑΕΚ

Τιμωρία για την ΑΕΚ, χωρίς κόσμο με το Λαύριο. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με το Λαύριο στον τρίτο …