Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Σφαιρόπουλος: “Βλέποντας το videο ενισχύθηκε η άποψή μου για τη διαιτησία”

Σφαιρόπουλος: “Βλέποντας το videο ενισχύθηκε η άποψή μου για τη διαιτησία”

sfairopoulos

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου ενόψει του δεύτερου αγώνα με τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ, εξέφρασε την πίστη του στην ομάδα, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει ότι πρέπει για να ισοφαρίσει τη σειρά.

“Θέλουμε να δείξουμε αποφασιστικότητα και  να διορθώσουμε τα λάθη μας. Είδατε πως το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Πρέπει να είμαστε πιο αποφασιστικοί και συγκεντρωμένοι. Υπήρχαν στιγμές που δεν κάναμε αυτά που έπρεπε.  Το πρώτο ζητούμενο είναι να δείξουμε την αποφασιστικότητα που χρειάζεται να πάρουμε το αυριανό παιχνίδι. Το πρώτο παιχνίδι σε μία σειρά είναι το πιο δύσκολο για τον γηπεδούχο. Είναι γεγονός και  οι τραυματισμοί, αλλά δεν ψάχνω δικαιολογίες. Πιστεύω στο υλικό, όσοι και να είμαστε θα παλέψουμε και θα κάνουμε ό,τι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε τη νίκη”, τόνισε αρχικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και πρόσθεσε:

“Είναι λάθος να ξεχωρίζουμε την ομάδα σε Έλληνες και ξένους. Δεν υπάρχει κάποιος διαχωρισμός. Όλοι υπολογίζονται το ίδιο. Είναι κάπως λογικό να χρειάζονται χρόνο για να μπουν στο πνεύμα αυτών των αγώνων. Κάποιοι δεν είχαν παίξει ξανά τέτοια παιχνίδια. Πλέον δεν υπάρχει χρόνος και πρέπει να κάνουν ό,τι πρέπει.

Έχουμε την εμπειρία και ξέρουμε πως μπορούμε να το κάνουμε (σ.σ. να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, να δείξουμε μεγαλύτερο πάθος και να παίξουμε περισσότερο ομαδικά”).

Για τον Κέβιν Πάνγκος: “Ήταν ένα παιχνίδι που ο Πάνγκος έδειξε τις αρετές του. Πρέπει να τον περιορίσουμε, όπως και τους άλλους παίκτες που μας έκαναν την ζημιά”.

Για τις δηλώσεις του για την διαιτησία: “Βλέποντας το videο ενισχύθηκε η άποψή μου. Βλέποντας φάσεις μέσα στο παιχνίδι και στο video είμαι σίγουρος πως είχα απόλυτο δίκιο. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να παλέψουμε μέσα στο γήπεδο. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο”.

Για την στήριξη των οπαδών: “Τους ευχαριστούμε που μας στηρίζουν. Είναι μία δύσκολη στιγμή για την ομάδα.. Θα κάνουμε το παν, θα ματώσουμε τη νίκη. Είμαστε όλοι μαζί και όταν είμαστε όλοι μαζί δεν φοβόμαστε κανένα”.

Για την κατάσταση του Κώστα Παπανικολάου: “Θα κάνει τεστ και θα δούμε τώρα. Δεν θέλουμε να ρισκάρουμε την σωματική ακεραιότητα κάποιου παίκτη. Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίξουν. Και ο Μιλουτίνοβ το είπε αλλά και  ο Μπόγρης που έχει κάποιο πρόβλημα. Είναι  τιμή τους. Και ο Στρέλνιεκς και ο Παπανικολάου θέλουν να αγωνιστούν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…