Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Πρώτη φορά ένιωσα τέτοια ατμόσφαιρα”

“Πρώτη φορά ένιωσα τέτοια ατμόσφαιρα”

paok omada

Ο ΠΑΟΚ πήρε μια ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα η οποία ήταν η έβδομη συνεχόμενη στη Basket League. Eτσι συνέχισε την καλή του πορεία μετά το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στο Λαύριο. Επειτα από το τέλος του αγώνα, ο κόουτς των “ασπρόμαυρων” δήλωσε:

“Εγινε ένα ματς παραπάνω από καλής ποιότητας. Με τον τρόπο που έπαιξαν οι δύο ομάδες φάνηκε το ταλέντο κάποιων παικτών. Ξέραμε πως θα ήταν πιο δύσκολο το ματς με την ΑΕΚ. Το Λαύριο έχει ένα στυλ δύσκολα αντιμετωπίσιμο. Είναι ομάδα με συνέπεια και εμείς δεν ήταν εύκολο να το διαχειριστούμε γιατί παίξαμε ένα δυνατό ματς, είχαμε απουσίες δύο παιδιών και γι’ αυτό ήμασταν παθητικoί. Οταν το Λαύριο πήρε διαφορά, η παρουσία του κόσμου, καθώς για όσους μήνες είμαι εδώ πρώτη φορά ένιωσα τέτοια ατμόσφαιρα, μας έδωσε αυτοπεποίθηση και μαζί με την άμυνα μας έδωσε την νίκη. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πετύχει μεγάλα πράγματα, θέλουμε εμείς αλλά και ο αντίπαλος να νιώθει αυτή την πίεση και ο κόσμος μας έδωσε μεγάλη ώθηση. Η διακοπή δεν είναι υπέρ μας”.

Για το ρόστερ: “Η ομάδα έχει 12 παίκτες. Εχουμε ένα καλό και γεμάτο ρόστερ. Οι παίκτες κάλυψαν τις απουσίες. Μπορεί να υπάρχει ένα ματς την εβδομάδα και θεωρώ πολυτέλεια να έχουν παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον”.

Για τον Πέτεγουει: “Δεν συμβαίνει κάθε μέρα να βάζει κάποιος 34 πόντους. Ο Τέραν έχει δυνατότητα να παίξει ένας εναντίον ένας. Εκανε τεράστια εμφάνιση και μας έδωσε μεγάλη ώθηση επιθετικά”.

Για τους διαιτητές: “Τοποθετήθηκα επίσημα μια φορά γι’ αυτό το θέμα. Υπάρχει αυτός ο παράγοντας (των διαιτητών) αλλά δεν θέλω να μειώσω την προσπάθεια του Λαυρίου. Ηταν σε καλό επίπεδο οι δύο από τους τρεις διαιτητές. Κανείς δεν είναι τέλειος αλλά εμείς πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Ειδικά ο πρώτος διαιτητής του ματς κράτησε το παιχνίδι σε υψηλό επίπεδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …