Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Πήραμε αυτό που αξίζαμε”

“Πήραμε αυτό που αξίζαμε”

bartzwkas

Η Χίμκι κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στη σειρά των playoffs με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και μείωσε σε 2-1. Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας, σημείωσε ότι η ομάδα του άξιζε τη νίκη σήμερα και την Παρασκευή θα προσπαθήσουν να ισοφαρίσουν.

Αναλυτικά:

“Σήμερα πήραμε αυτό που αξίζαμε. Ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί και στα 3 ματς. Για να είμαι ειλικρινής, είχαμε πολλά προβλήματα με τραυματισμούς, παίκτες που επέστρεψαν μετά από καιρό και δεν ήταν σε καλή φόρμα. Ήταν πολύ σημαντικό που σήμερα συνεχίσαμε να παλεύουμε, όπως κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Νικήσαμε, όλοι είναι χαρούμενοι. Έχουμε μια ακόμα ευκαιρία την Παρασκευή να παίξουμε σκληρά, και γιατί όχι, να νικήσουμε. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι, ξέρουμε ότι παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, οπότε ας δώσουμε τα εύσημα στους παίκτες, για την μεγάλη και καλή εμφάνιση”.

Για την επιστροφή του Χάνεϊκατ: “Είχε 7 ριμπάουντ. Υποφέραμε σε αυτή τη σειρά. Η ΤΣΣΚΑ είναι αθλητική ομάδα, πολύ επιθετική στο καλάθι, με καλούς φόργουορντ όπως ο Κουρμπάνοφ, ο Κλάιμπερν και σέντερ σαν τον Χάντερ. Και σήμερα ο Τάιλερ, με μόλις 3 προπονήσεις, μας βοήθησε πολύ. Έχασε κάποια σουτ, αλλά ήταν καλός στον… αέρα. Είμαι χαρούμενος που γύρισε, μας βοήθησε πολύ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Μακάμπι πράξη 1η

Το πρώτο βήμα στα play off θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι ανο…