Κεντρική Basket League Άρης “Περιμένουμε να δούμε για το Σάββατο, δεν θα είναι έτοιμοι 100%”

“Περιμένουμε να δούμε για το Σάββατο, δεν θα είναι έτοιμοι 100%”

aris paok athinaiou

Για την κατάσταση των Αθηναίου και Μπελ (ταλαιπωρούνται από θλάση στη γάμπα του αριστερού ποδιού και στο δικέφαλο του αριστερού ποδιού αντίστοιχα) μίλησε ο γιατρός του Άρη, Νίκος Κουκουλιάς. Συγκεκριμένα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Arena”:

Για το ματς με την Κύμη: “Η απόφαση που πήραμε είναι να μην αγωνιστούν οι Μπελ και και Αθηναίου. Είναι μεγάλο ρίσκο να παίξουν. Υπάρχουν κι άλλα παιχνίδια και η απόφαση βγήκε προς το όφελος της ομάδας και των αθλητών. Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος και της υποτροπής, την οποία δεν πρέπει να ξεχνάμε”.

Για την κατάσταση του Μπελ: “Ο Μπελ έχει θλάση οπίσθιου μηριαίου, η οποία είναι παρόμοια με του Αθηναίου στη γάμπα. Αν ήθελε κανείς να αποφασίσει σύμφωνα με το βιβλίο των κανόνων θα έπρεπε να τους αφήσει εκτός για 20 μέρες, όταν και υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα. Βλέπουμε πάντα το καλό του αθλητή και της ομάδας. Αν ήταν κάποιος να με ρωτήσει πότε θα είναι έτοιμοι, θα του έλεγα σε 20 μέρες. Κάθε μέρα βλέπουμε την κατάσταση τους και την αξιολογούμε. Στο 100% δεν θα είναι ο Μπελ να είναι ούτε το Σάββατο. Αν, όμως, ο κόουτς αποφασίσει να τον χρησιμοποιήσει για λίγο θα μπορεί να το κάνει με ρίσκο. Δεν είναι πάντα ξεκάθαρο το πότε θα είναι διαθέσιμος ο παίκτης για να παίξει είτε λίγο, είτε πολύ”.

Συνεχίζοντας, τόνισε εν όψει του αγώνα με τα Τρίκαλα: “Στο μπάσκετ υπάρχει η δυνατότητα να τσεκάρεις την κατάσταση του παίκτη σου. Για αυτό μέχρι την τελευταία στιγμή περιμένουμε να δούμε το τι θα γίνει το Σάββατο. Δεν θα είναι έτοιμοι 100%, το ξαναλέω, αλλά θα κριθεί τι ακριβώς θα γίνει με την ολιγόλεπτη συμμετοχή τους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…