Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός: Τρομερά παράπονα για τη διαιτησία

Παναθηναϊκός: Τρομερά παράπονα για τη διαιτησία

thanasis antetokounmpo panathinaikos real calathes gabriel

Πολλά παράπονα από τη διαιτητική τριάδα της τρίτης αναμέτρησης με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα playoffs της Ευρωλίγκα είχε ο Παναθηναϊκός. Οι “πράσινοι” και κατά τη διάρκεια του αγώνα έδειξαν τη δυσαρέσκεια τους, με χαρακτηριστικότερη φάση την αντίδραση του Τσάβι Πασκουάλ.

Οι διαιτητές λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου σφύριξαν βήματα στον Πέιν, με την απόφαση αυτή να μην αρέσει στον προπονητή του Παναθηναίκού. Ο Καταλανός τεχνικός διαμαρτυρήθηκε και χρεώθηκε με τεχνική ποινή. Αυτό τον έκανε έξαλλο και μπήκε μέσα στο παρκέ και διαμαρτυρήθηκε στους διαιτητές. Οι συνεργάτες του έσπευσαν να τον συγκρατήσουν και να τον ηρεμήσουν.

Ακόμη, μία φάση για την οποία διαμαρτύρονται οι “πράσινοι” είναι μία φάση στην τελευταία περίοδο με πρωταγωνιστή τον Ντένμον. Ο Αμερικανός γκαρντ βγήκε στον αιφνιδιασμό και προσπάθησε να βρει με πάσα τον Γκιστ, ο οποίος θα είχε εύκολο έργο και θα έβαζε μπροστά τους “πράσινους”.

Η πάσα του, όμως, κόπηκε από τον Γιουλ και βγήκε εκτός. Οι διαιτητές, όμως, υπέδειξαν ότι την μπάλα έβγαλε έξω ο Ντένμον και έδωσαν την κατοχή στους Ισπανούς. Οι “πράσινοι” έχασαν τη συγκέντρωση τους ύστερα από αυτήν την απόφαση και δέχτηκαν δύο σερί τρίποντα από τον Γιουλ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

The ΟΑΚΑ Experience: Οι ξεχωριστές εκδηλώσεις του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός έχει ετοιμάσει ξεχωριστές εκδηλώσεις στο ΟΑΚΑ ενόψει του ματς με τη Μακάμπι…